İşbirliğine Dayalı Planlama, Tahmin ve İkmal (CPFR) Modelinin Tıbbi Turizm Tedarik Zincirlerine Uyarlanması
8. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi, Aydın/TÜRKİYE, 3 Mayıs 2018, s. 66-68
KARADAYI USTA SALİHA,SERDAR ASAN ŞEYDA
|
II. Ulusal Ve Uluslararası Katılımlı Marmara Kültür Ve Sanat Günleri Açılış Konseri KAZAK FOLKLOR VE ETNOGRAFİK HALK ÇALGILARI TOPLULUĞU SAZGEN SAZY
Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi Yerleşkesi, 2 Mayıs 2017
CİHAN YURTCU-MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI
|
Cenan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Tasavvuf Musikisi Konseri
Cenan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı , 25 Mart 2024
CENAN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI
LA EDRİ TÜRK TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU
LALE AKAY
Lale Akay
Sanatsal Faaliyet
KAYIT (Ses ve/veya Görüntü)
|
Health benefits and risks of fermented foods—the PIMENTO initiative
Frontiers in Nutrition, Vol. 11, Eylül 2024, ISSN: 2296-861X
ORTAKCI FATİH,KEYVAN ERHAN,BERKEL KAŞIKÇI MÜZEYYEN
|
Biyomedikal Uygulamalarda Kullanıma Yönelik Optik Tabanlı Mikroakışkan Çiplerin Yapısal Özelliklerinin Incelenmesi
2.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi, Uşak/TÜRKİYE, 1 Ekim 2020
ALPTÜRK ONUR
|
Domates Proses Atıklarının Değerlendirilmesi: Farklı Çözgenler Kullanarak Likopen Ekstraksiyonu
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA
|
Laktoz intoleransı ve diyet yönetimi
Sağlık Bilimlerinde Beslenme ve Gıda Zirvesi, Ankara/TÜRKİYE, 15 Ekim 2014
YÜCETEPE AYSUN, KESKİN FULYA ECEM, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ÖZÇELİK BERAAT
|
Laktoz intoleransı ve diyet yönetimi
Sağlık Bilimlerinde Beslenme ve Gıda Zirvesi, Ankara/TÜRKİYE, 15 Ekim 2014
YÜCETEPE AYSUN, KESKİN FULYA ECEM, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ÖZÇELİK BERAAT
|
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Karadutun Antioksidanlarına Ve In Vitro Biyoerişebilirliğine Etkisi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Sensory properties of roselle enriched muffin cake
Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Ekim 2016
BAKKALOĞLU ZEYNEP,YÜCETEPE AYSUN,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,ÖZÇELİK BERAAT
|
Türkiye de Tıbbi Atık Yönetimi
III Ulusal Sağlık Kuruluşları Çevre Yönetimi Sempozyumu, 21 Nisan 2016
ÖZTÜRK İZZET,ARIKAN OSMAN ATİLLA
|
Coğrafi İşaretlerin Çevreyi ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma İşlevi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 28 Kasım 2016
ÖZGÜR DİDEM,ÖZÇELİK BERAAT
|
Kentsel Açık ve Yeşil Alanların İnsan Psikolojisi Üzerine Etkileri
Uluslararası Katılımlı Kent ve Sağlık Sempozyumu, 7 Haziran 2006
KUTAY KARAÇOR ELİF LUTFİYE,KESİM GÜNİZ
|
Domates proses atıklarının değerlendirilmesi: Farklı çözgenler kullanarak likopen ekstraksiyonu
Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM,KAHVECİ DERYA
|
Süt Proteinlerinden Biyoaktif Peptid Eldesi
Gıda Metabolizma & Sağlık : Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DURMUŞ NİHAL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÖZÇELİK BERAAT
|
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Karadutun Antioksidanlarına Ve In Vitro Biyoerişebilirliğine Etkisi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Ergonomik Kent ve Engelliler
Uluslararası Katılımlı Kent ve Sağlık Sempozyumu, 7 Haziran 2006
KALAYCI ÖNAÇ AYŞE,KUTAY KARAÇOR ELİF LUTFİYE,KESİM GÜNİZ
|
Kolon Kanseri Üzerine Enterebacteria spp Suşlarının Etkisi
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, 21 Mayıs 2015
YURDAKUL DİLŞAT,KARATAŞ AYTEN,ŞAHİN FİKRETTİN
|
Vitaminlerin Nanoenkapsülasyonu ve Nanoenkapsüle Vitaminlerin Sağlık Üzerine Etkileri
Akademik Gıda, Nisan 2022, ISSN: 1304-7582
SAMAN FİLİZ, TOMAŞ MERVE
|
Eşdeğer Satın Alma - Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bizimköy Mimari Proje Yarışması
SAĞLIK BAKANLIĞI, 2020
|