Kalite problemlerinin sınıflandırılmasında çok kriterli pareto analizi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
DUYGU ÖZGÜVENÇ
|
Çok taraflı inşaat projelerinde kalite yönetim sistemi kurulumu önerisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
MERT YANAŞIK
|
Bağımsız örneklem testiyle patent kalite kriterleri değerlendirmesi: Beyaz eşya sektöründe bir uygulama
Sosyal Bilimler Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
EKREM AYHAN ÇAKAY
|
Tahribatsız ve hızlı yöntemlerle kırmızı biber ve fındıkta kalite kontrolü
Fen Bilimleri Enstitüsü, Süleyman Demirel Üniversitesi, 2008
MELTEM ÖZCAN
|
Proje planlamada PERT-GERT analizleri ve süreçlerin kalite kontrolü: Levent-Ayazağa Metro Projesi uygulaması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2009
BERNA ÖZDEN
|
Soğuk depolamada farklı sıcaklık ve ambalajlama koşullarının kıymanın kalite parametrelerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
SEMRA PEKTAŞ
|
Endüstriyel ve geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı pekmez çeşitlerinin bazı fizikokimyasal ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
DİLEK ERBİL
|
Anodik oksidasyon yöntemiyle 2024, 6082 ve 7075 kalite aluminyum alaşımlarının yüzey özelliklerinin geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
TOLGA ŞİŞMANOĞLU
|
Mikro ark oksidasyon işlemi uygulanan AZ91 kalite magnezyum alaşımının yüzey özelliklerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
HÜSEYİN GÖKAY YAVUZ
|
AISI P11 VE AISI P91 kalite dikişsiz boru çeliklerinin mekanik özelliklerine gerilme giderme tavlaması sıcaklığının etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
CANER KIRBAŞ
|
Soğuk haddelenmiş çift fazlı DP600 kalite çeliklerin yaşlanma davranışının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
GÖZDE KARAÇALI
|
Sıcak daldırma yöntemiyle aluminyum kaplanan 316Ti kalite paslanmaz çeliğin yüzey özelliklerinin mikro ark oksidasyon işlemiyle geliştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
CENGİZHAN TAŞLIÇAY
|
DP-800 kalite çift fazlı çeliğin sıcak daldırma yöntemi ile alüminyum kaplanması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ABDULLAH DEDE
|
AISI 430 kalite paslanmaz çeliklerin mikroyapı ve mekanik özelliklerinin perçinleme prosesinde çatlak oluşumuna etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ASUDE BALAKAN
|
E-posta hizmetinde kalite fonkisyon göçerimi uygulaması
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
TAMARA KONAKBAYEVA
|
ISO 9000 kalite güvence sistemleri ve örme konfeksiyon sektöründe ISO 9000 uygulamaları
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2000
CÜNEYT TURGAY
|
Bacillus indicus HU36'nın yoğurt üretiminde kullanımı ve kalite üzerine etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2011
SEVCAN ERŞAN
|
Ev tipi fırında sıcak hava ile kızartma işleminin, taze ve dondurulmuş parmak patateslerin kalite parametrelerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
BENGÜL ASAR
|
Membran filtrasyonun beyaz peynir üretiminde bileşim ve kalite üzerine etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
KADİR ÇINAR
|
Görsel final kalite kontrol sistemleri
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2006
DENİZ TOKLU
|