ARAMA SONUÇLARI

Toplam 101 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Omega-3 ve omega-6 yağ asitlerinin üre fraksiyonlama ve enzimatik yöntemler ile konsantrasyonu
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
ÖZLEM ÖZMEN
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ağustos 2021, s. 485-492, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Accurate, sensitive determination of omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids in human plasma, urine samples
BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY, Vol. 34, No. 12, Aralık 2020, ISSN: 0269-3879
ÖZTÜRK ER ELİF,ŞAHİN AYŞE,BAKIRDERE SEZGİN
APPLICATIONS OF FRESHWATER MICROALGAE (SCHIZOCHYTRIUM SP.) AS AN OMEGA-3 FATTY ACID SOURCE AND ANTICANCER PRODUCT
1st INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara/TÜRKİYE, 11 Ağustos 2020, s. 227-227
ŞAHİN DENİZ
Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiş yağ
Patent No: TR 2013 05276 B, Patent Sınıfı: C11B 1/04, 2015
SENA BİLGİÇ KELEŞ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
Neşe Şahin Yeşilçubuk Patent SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Lipaz enzimi kullanılarak fındık yağının uzun zincirli çoklu donanmış Omega-3 yağ asitlerince zenginleştirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2004
ASLI CAN
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
12. Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ocak 2021, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Özgün Makale
Nanoemulsification and nanoencapsulation of omega-3 fatty acids
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015, s. 145-145
MUTLU SİMGE, TİRİÇ İDİL, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Production of lipase-catalyzed structured lipid from olive oil with omega-3 polyunsaturated fatty acids
Food Science and Biotechnology, Vol. 18, No. 1, Şubat 2009, s. 79-83, ISSN: 1226-7708
KAHVECİ KARINCAOĞLU DERYA,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
Aslı Can Karaça Özgün Makale
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Tam metin bildiri
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Tam metin bildiri
Omega-3 Yağ Asitlerinin Biyoyararlılığının Arttırılmasında Mikro- Ve NanoEnkapsülasyon Uygulamaları
Yabited 3. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 13 Nisan 2017
KASAPOĞLU KADRİYE NUR,GENÇ SEDA,ÖZÇELİK BERAAT
Kadriye Nur Kasapoğlu Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi,
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) III. Bitkisel Yağ Kongresi, İZMİR/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017, s. 89-89
YÜCETEPE AYSUN, DASKAYA-DİKMEN CEREN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Production of high omega-3 content schizochytrium sp S31 in Bioreactor
6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoterknoloji Kongresi, Adan/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOĞA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Melek Tüter Tam metin bildiri
Production of High Omega-3 Content Schizochytrium sp. S31 in Bioreactor
VI. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Adana/TÜRKİYE, 5 Ekim 2017
VARDAR NURCAN,YELBOGA EMRAH,YİĞİT AYHAN,TÜTER MELEK,GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Melek Tüter Tam metin bildiri
Enhancement of docosahexaenoic acid (DHA) production from Schizochytrium sp. S31 using different growth medium conditions
AMB Express, Vol. 8, No. 1, Aralık 2018, s. 7, ISSN: 2191-0855
ŞAHİN DENİZ, TAŞ EZGİ, ALTINDAĞ ÜLKÜ HÜMA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930