ARAMA SONUÇLARI

Toplam 92 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Nanofiber encapsulation of active ingredients and their controlled release (in Advances in Food Biotechnology)
Ekim 2017, Wiley-Blackwell
FILIZ ALTAY, NAGIHAN OKUTAN
Filiz Altay Kitap
Nanofiber encapsulation of active ingredients and their controlled release in Advances in Food Biotechnology
Ekim 2015, Wiley-Blackwell
FILIZ ALTAY, NAGIHAN OKUTAN
Filiz Altay Kitap
Production and encapsulation of MLM-type structured lipids and application in kefir product
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ALEV YÜKSEL BİLSEL
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation and release of amino acids in double emulsions
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2021
ESRA KOCAMAN
Aslı Can Karaça Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of cumin seed oil in chickpea protein- maltodextrin matrix
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ONUR ATLI
Aslı Can Karaça Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of drug into biopolymeric matrices based on modified xanthan gum and chitosan microparticles
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
TAYLAN BARAN YEŞİL
Orhan Güney Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of oil-based cheese aroma by using spray-drying and efficience of microcapsules in model foods
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
SENA TÜTÜNCÜ ERTAN
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Green extraction and encapsulation of black rosehip polyphenols: İn vitro bioaccessibility, bioavailability, and biological activities
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
KADRİYE NUR KASAPOĞLU
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of echium oil and saffron extract in electrospun nanofibers
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZAHRA NAJAFI
Filiz Altay Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of echium oil and saffron extract in electrospun nanofibers
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZAHRA NAJAFI
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Doktora Tamamlandı
Characterization of Turkish bee products such as propolis, pollen and royal jelly in terms of bioactive components, health effects and encapsulation
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ÜMİT ALTUNTAŞ
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Iron based magnetic nanoparticles: Synthesis using different production methods, encapsulation with silica/graphene, characterization and performance tests
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
SIDDIKA MERTDİNÇ ÜLKÜSEVEN
Duygu Ağaoğulları Tez Doktora Tamamlandı
Bioactive peptide encapsulation by electrospinning technique: Characterization of electrospun fibers and mathematical modelling of release kinetics
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ZAHİDE KIRBAŞ
Filiz Altay Tez Doktora Tamamlandı
Valorization of plum peels for recovery of phenolic compounds by novel extraction technologies: Characterization, optimization, encapsulation, and functional food application
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MONDHER MZOUGHI
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Valorization of plum peels for recovery of phenolic compounds by novel extraction technologies: Characterization, optimization, encapsulation, and functional food application
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
MONDHER MZOUGHI
Fatma Ebru Fıratlıgil Tez Doktora Tamamlandı
Spirulina platensis proteins: Functional and physicochemical properties, angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity, bioavailability and encapsulation studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYSUN YÜCETEPE
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Encapsulation of phenolic extract of pollen in chitosan coated liposomes and in-vitro bioaccesibility studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
İLAYDA HIZIR KADI
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of zinc-chlorophyll derivatives in whey protein matrix by emulsion/cold-set gelation
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, Vol. 43, Ocak 2018, s. 174-183, ISSN: 1300-3070
BİLEK SEDA,ÖZKAN GÜLAY
Gülay Özkan Özgün Makale
Mechanochemical Synthesis and Silica Encapsulation of Iron Boride Nanoparticles
9th International Conference on Mechanochemistry and Mechanical Alloying (INCOME 2017), Kosice/SLOVAKYA, 3 Eylül 2017, s. 73
MERTDİNÇ SIDDIKA,AĞAOĞULLARI DUYGU,ÖVEÇOĞLU MUSTAFA LUTFİ
Duygu Ağaoğulları Özet Bildiri
Development of liposomes with interdigitated bilayers from a combination symmetrical phosphatidylcholines and assessment of their stability during storage
Annual Conference and Exhibition, Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements (ISNFF), İstanbul/TÜRKİYE, 2 Ekim 2022
ADRAR NABIL, CEYLAN FATMA DUYGU, BEDJOU FATIHA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930