ARAMA SONUÇLARI

Toplam 14 adet sonuçtan 14 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Basaran P Moleküler Tarım İkinci nesil genetiği değiştirilmiş organizmalar geleceğin endüstriyel fabrikaları mı Gıda Teknolojisi Dergisi 5 70 72 2009
Gıda Teknolojisi, 2009
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Özgün Makale
Moleküler Biyolojik Yöntemler ve Gıda Mikrobiyolojisindeki Uygulamalar
Gıda Teknolojisi, 2007
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Özgün Makale
Gıda Endüstrisinde Termostabil Enzim Geliştirilmesi
Gıda Teknolojisi, 2009
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Özgün Makale
Antimikrobiyal ambalajlama tekniği ve gıdalarda kullanımı
Gıda Teknolojisi, No. 9, Eylül 2016, s. 60-62
YEŞİLADALI BAHAR,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Chemical Mapping of Sweeteners and Additives in Commercial Chewing Gums Using Imaging FTIR Spectroscopy
AIChE 2015 Conference, 8 Kasım 2015
KIZIL RAMAZAN
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Gıda ambalajlarında nanoteknolojik uygulamalar ve faz değişim materyalleri
Gıda, Vol. 6, No. 39, 2014, s. 371-378, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
MERVE YILMAZER, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Gıda ambalajlarında nanoteknolojik uygulamalar ve faz değişim materyalleri
Gıda, Vol. 6, No. 39, 2014, s. 371-378, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
MERVE YILMAZER, FİLİZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Tribology of pekmez(grape molasses)-tahin (sesame paste) mixtures
Gıda, Vol. 4, No. 43, Haziran 2018, s. 582-590, Gıda Teknolojisi Derneği
İPEK ALTAY, FİLİZ LOKUMCU ALTAY
Filiz Altay Makale
Kekik ve kakule yağlarının tek ve eş eksenli nanolif ile enkapsülasyonu
Gıda, Vol. 3, No. 41, 2016, s. 149-154, ISSN: 1300 - 3070, Gıda Teknolojisi Derneği
BAŞAK ARIKAN, NAGİHAN OKUTAN, FİLİZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Kekik ve kakule yağlarının tek ve eş eksenli nanolif ile enkapsülasyonu
Gıda, Vol. 3, No. 41, 2016, s. 149-154, Gıda Teknolojisi Derneği
BASAK ARIKAN, NAGIHAN OKUTAN, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Basaran P ve Bektes A Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Organizmaların GMO Tespitinde Kullanılan Analitik Testlerin Evrimi Dayandığı Prensipler ve GDO Analizcilerinin Sorumlulukları
Gıda Teknolojisi Dergisi, Vol. 8, 2010, s. 84-88
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Özgün Makale
Akgul N B ve Basaran P Gıdalarda mikrobiyel kontaminasyonla mücadele için geliştirilen ve kimyasal olmayan inovatif stratejiler
Gıda Teknolojisi, Vol. 163, 2012, s. 84-88
BAŞARAN AKOCAK PERVİN
Pervin Başaran Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930