ARAMA SONUÇLARI

Toplam 34 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gizem Çatalkaya Özet Bildiri
New Drug Candidates for Neurodegenerative Diseases Discovered by Virtual Screening Methods and Verified by in-vitro Studies
7 International BAU Drug Design Congress, 19 Aralık 2019
YURTSEVER MİNE
Mine Yurtsever Özet Bildiri
Kurkumin ile engerek otu yağının nanoemülsiyonunun eldesi ve in-vitro sindirim davranışının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ASLI İNAL
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Kemik gözenekliliğindeki değişimin dinamik karakteristikler üzerindeki etkisinin in-vitro incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
ABDULHAKİM OĞUZHAN AHAN
Süreyya Ergün Bozdağ Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Functional properties of protein isolates and antioxidants of two local turkish cranberry bean varieties and in-vitro bioaccessability studies.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAYNA ZAHEDINIA
Beraat Günşar Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of phenolic extract of pollen in chitosan coated liposomes and in-vitro bioaccesibility studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
İLAYDA HIZIR KADI
Beraat Günşar Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadutun meyve suyu ve reçele işlenmesi sırasında antioksidanlarında ve in-vitro biyoerişebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
MERVE TOMAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating the bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols in an in-vitro epithelial-endothelial co-culture model
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
CEREN ÖZKAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating total phenolics and total flavonoids content, antioxidant capacity and in-vitro bioavailability of several herbal tea infusions.
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 Nisan 2017
TÜRKOGLU ECE,DOGRU NURSELİ,KAPLAN ŞEYMA,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Effect of in-vitro gastrointestinal digestion on phenolic contents and antioxidant capacities of carob fruit, molasses (pekmez) and leather (pestil)
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
A detailed investigation of the effect of calcium crosslinking and glycerol plasticizing on the physical properties of alginate films
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, Vol. 148, No. null, 2020, s. 49-55, ISSN: 0141-8130
BAYRAKTAR HALİL,ALACA BURHANETTİN ERDEM,CATALGİL-GİZ HUCESTE,AYDELİK-AYAZOGLU SENA,BENER SEMİRA,BERBEROGLU MELİSA,GİZ AYSE SU
BIOACTIVE COMPOUNDS, ANTIOXIDANT AND ACE-INHIBITORY ACTIVITIES OF Hippophae rhamnoides L. PLANTS AND IN-VITRO BIOACCESSIBILITY STUDIES
The Sixth International Mediterranean Symposium onMedicinal and Aromatic Plants, İzmir/TÜRKİYE, 15 Ekim 2020, s. 65-65
ŞENSU EDA,GÜLTEKİN ÖZGÜVEN MİNE,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Orange, red and purple barberries: Effect of in-vitro digestion on antioxidants and ACE inhibitors
LWT, Vol. 140, No. 110820, Nisan 2021, ISSN: 0023-6438
ŞENSU EDA,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,GÜLTEKİN- ÖZGÜVEN MİNE,DEMİRCAN EVREN,ARSLANER AYLA,ÖZÇELİK BERAAT
Investigating total phenolics and total flavonoids content, antioxidant capacity and in-vitro bioavailability of several herbal tea infusions.
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 Nisan 2017
TÜRKOGLU ECE,DOGRU NURSELİ,KAPLAN ŞEYMA,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Özet Bildiri
The effect of zirconia thickness on the biaxial flexural strength of zirconia-ceramic bilayered discs
DENTAL MATERIALS JOURNAL, Vol. 34, No. 5, 2015, s. 640-647, ISSN: 0287-4547
GÜLMEZ TURGUT,TARCİN BİLGE,DEMİRBAS BULENT,SİNMAZİSİK GULDEN
Wear and Microhardness of Different Resin Composite Materials
Operative Dentistry, Vol. 28, No. 5, Eylül 2003, s. 628-634, ISSN: 0361-7734
SAY EC, CİVELEK A, NOBECOURT A, ERSOY, M; GULERYUZ, C
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Physicochemical transformation of ZnO and TiO2 nanoparticles in sea water and its impact on bacterial toxicity
ENVIRONMENTAL HEALTH ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL, Vol. 6, No. 1, 2019, s. 73-80, ISSN: 2423-3765
BAYSAL ASLI,SAYGIN HASAN,USTABAŞI GÜL ŞİRİN

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930