ARAMA SONUÇLARI

Toplam 41 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Orange, red and purple barberries: Effect of in-vitro digestion on antioxidants and ACE inhibitors
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 140, Ocak 2021, ISSN: 0023-6438
ŞENSU EDA, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, ARSLANER AYLA, ÖZGÜVEN MİNE, DEMİRCAN EVREN, ÖZÇELİK BERAAT
New Drug Candidates for Neurodegenerative Diseases Discovered by Virtual Screening Methods and Verified by in-vitro Studies
7 International BAU Drug Design Congress, 19 Aralık 2019
YURTSEVER MİNE
Mine Yurtsever Özet Bildiri
Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gizem Çatalkaya Özet Bildiri
Kemik gözenekliliğindeki değişimin dinamik karakteristikler üzerindeki etkisinin in-vitro incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
ABDULHAKİM OĞUZHAN AHAN
Süreyya Ergün Bozdağ Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Functional properties of protein isolates and antioxidants of two local turkish cranberry bean varieties and in-vitro bioaccessability studies.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAYNA ZAHEDINIA
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of phenolic extract of pollen in chitosan coated liposomes and in-vitro bioaccesibility studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
İLAYDA HIZIR KADI
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadutun meyve suyu ve reçele işlenmesi sırasında antioksidanlarında ve in-vitro biyoerişebilirliğinde meydana gelen değişimler
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2013
MERVE TOMAŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Karadut püresi ilaveli sütten yoğurt eldesinde fermentasyonun fenolik madde miktarı, in-vitro biyoerişebilirlik ve fiziksel özellikler üzerindeki etkisinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
NİHAL DURMUŞ
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating the bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols in an in-vitro epithelial-endothelial co-culture model
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
CEREN ÖZKAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Kurkumin ile engerek otu yağının nanoemülsiyonunun eldesi ve in-vitro sindirim davranışının incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ASLI İNAL
Neşe Şahin Yeşilçubuk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
In-vitro release study of Pt(II) and Fe(III) metallocefotaxime drug candidates in pH dependent releasing mediums mimicking human biological fluids
Journal of Drug Delivery Science and Technology, Vol. 71, Mayıs 2022, s. 103328, ISSN: 1773-2247
DEMİR SİNEM, ADIMCILAR VESELİNA, ÇİNİ NEJLA, GÖLCÜ AYŞEGÜL
Nejla Çini Özgün Makale
Effect of in-vitro gastrointestinal digestion on phenolic contents and antioxidant capacities of carob fruit, molasses (pekmez) and leather (pestil)
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,ÇATALKAYA GİZEM,KILIÇ AKYILMAZ MERAL,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Meral Kılıç Akyılmaz Özet Bildiri
In-vitro release study of Pt(II) and Fe(III) metallocefotaxime drug candidates in pH dependent releasing mediums mimicking human biological fluids
Elsevier BV, Vol. 71, Mayıs 2022, ISSN: 1773-2247
DEMİR SİNEM, ADIMCILAR VESELİNA, ÇİNİ NEJLA, GÖLCÜ AYŞEGÜL
Veselina Adımcılar Özgün Makale
A prestudy on in-vitro analysıs of polycaprolactone vascular scaffolds
International Conference on Advances in Science and Arts (ICASA2017), İSTANBUL/TÜRKİYE, 29 Mart 2017
YALÇIN ENİŞ İPEK,DEMİRCİ HİLAL,GÖK SADIKOĞLU ÜMMÜHAN TELEM,ÇEÇENER GÜLŞAH,HOCKENBERGER ASLI,TUNCA BERRİN
İpek Yalçın Eniş Tam metin bildiri
Investigating the in-vitro bioaccessibility of propolis and pollen using a simulated gastrointestinal digestion System
Journal Of Apicultural Research, Vol. 53, No. 1, Ocak 2014, s. 101-108, ISSN: 0021-8839
YEŞİLTAŞ BETÜL, FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, SUNAY ASLI ELİF, SAMANCI TAYLAN, BOYACIOĞLU DİLEK
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale
Cobaltacarborane functionalized phthalocyanines: Synthesis, photophysical, electrochemical and spectroelectrochemical properties
Synthetic Metals, Vol. 210, Aralık 2015, s. 376-385, ISSN: 0379-6779
NAR ILGIN,GÜL AHMET,SİVAEV IGOR B.,HAMURYUDAN ESİN
A new unsymmetrical phthalocyanine with a single o-carborane substituent
Journal of Organometallic Chemistry, Vol. 781, Ocak 2015, s. 53-58, ISSN: 0022-328X
OZGUR NİLGUN,NAR ILGIN,GÜL AHMET,HAMURYUDAN ESİN
Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Investigating total phenolics and total flavonoids content, antioxidant capacity and in-vitro bioavailability of several herbal tea infusions.
International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species, 3 Nisan 2017
TÜRKOGLU ECE,DOGRU NURSELİ,KAPLAN ŞEYMA,ÖZKAN GÜLAY,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930