ARAMA SONUÇLARI

Toplam 5 adet sonuçtan 5 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by response surface methodology (RSM)" yayın teşvik ödülü
TÜBİTAK, Kamu, 2015
Esra Çapanoğlu Güven Ödül Yayın Teşvik Ödülü
Tthe optimization of laser welding seam geometry by using response surface methodology
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
ASLI BOZAN
Ayhan Kural Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by Response Surface Methodology (RSM)
LWT - Food Science and Technology, No. 63, Mart 2015, s. 758-765, Elsevier
DENIZ TURAN, ESRA CAPANOGLU GUVEN, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by Response Surface Methodology (RSM)
LWT - Food Science and Technology, No. 63, Mart 2015, s. 758-765, Elsevier
DENIZ TURAN, ESRA CAPANOGLU GUVEN, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Makale
Investigating the effect of roasting on functional properties of defatted hazelnut flour by Response Surface Methodology (RSM)
LWT - Food Science and Technology, Vol. xx, No. kabul, 2008, s. xx, Elsevier
DENIZ TURAN, ESRA CAPANOGLU GUVEN, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930