ARAMA SONUÇLARI

Toplam 6 adet sonuçtan 6 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
The Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Commercial and Home-Made Vinegar Samples
International Congress on Food, Nutrition, and Dietetics, Gastronomy Research, 28 Kasım 2018
KALAYCIOĞLU ZEYNEP,ÖZBAY BİLGE,DİNÇ EFEKAN,BERKER FATMA BEDİA
Zeynep Kalaycıoğlu Tam metin bildiri
The Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Commercial and Home-Made Vinegar Samples
International Congress on Food, Nutrition, and Dietetics, Gastronomy Research, 28 Kasım 2018
KALAYCIOĞLU ZEYNEP,ÖZBAY BİLGE,DİNÇ EFEKAN,BERKER FATMA BEDİA
Fatma Bedia Berker Tam metin bildiri
Investigatigating the phenolic content and In vitro bioaccessibility of some vinegars, and changes in antioxidant activity during grape and apple vinegar processing
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
SENA BAKIR
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930