ARAMA SONUÇLARI

Toplam 5 adet sonuçtan 5 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink (in Yogurt in Health and Disease Prevention)
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Rheology and functionality of Ayran-A yogurt drink
Haziran 2017, Academic Press (An imprint of Elsevier)
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Kitap
Production of a casinomacropeptide concentrate from sweet whey and usage in a milk-like drink
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2020
ATEFEH KARIMIDASTJERD
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı
Utilization of hazelnut meal as an ingredient for protein enriched drink
Fen Bilimleri Enstitüsü, Yeditepe Üniversitesi, 2019
DİLAY ŞEN TÖMEK
Derya Kahveci Karıncaoğlu Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Health related properties of different parts of walnut (Juglans regia L.) and walnut drink
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2014
ÖYKÜM BAHAR ESEN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930