Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Doç.Dr. Derya Kahveci Karıncaoğlu
Çalışma Alanları
:
Fonksiyonel Gıdalar
,
Gıda Biyoteknolojisi
,
Gıda atıklarının değerlendirilmesi
,
Enzim destekli gıda prosesleri
Eğitim Durumu
: Aarhus Universitet, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
HAKKINDA
SCOPUS
Araştırma Profili
İLETİŞİM BİLGİLERİ
kahvecid@itu.edu.tr
ALINAN ÖDÜLLER
European Section Young Lipid Scientist Award
American Oil Chemists Society, 2011
Tümünü Görüntüle
Öğrenim Bilgisi
İş Deneyimleri
Akademik Görev
İdari Görev
2022
DOÇENT
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2022 / -
2019
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2019 / 2022
2014
Dekan Yardımcısı
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
2014 / 2015
2012
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2012 / 2019
2008
Doktora
Aarhus Universitet
2008 / 2011
2008
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
Aarhus Universitet (University of Aarhus)
Bitkisel ve Hayvansal Yağ Laboratuarı
2008 / 2011
2005
Yüksek Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
2005 / 2008
2005
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2005 / 2008
2001
Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2001 / 2005