Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
Prof. Dr. Filiz Altay
Çalışma Alanları
:
Nanoteknoloji
,
Temel İşlemler
,
Gıda Teknolojileri
,
Reolojik özellikler
Eğitim Durumu
: University Of Wisconsin-madison, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
HAKKINDA
Linkedin
SCOPUS
Web Of Science
Google Scholar
Research Gate
Araştırma Profili
İLETİŞİM BİLGİLERİ
90-212-2856948
lokumcu@itu.edu.tr
İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Kimya-Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü G-411 Maslak, 34469
İTÜ Ayazağa YerleşkesiKimya-Metalurji FakültesiGıda Mühendisliği BölümüG-411 Maslak, 34469 Sarıyer / İstanbul
İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Kimya-Metalurji Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü G-411 Maslak, 34469
Sarıyer / İstanbul
İTÜ Ayazaga Campus Faculty Of Chemical & Metallurgical Department Of Food Engineering G-411 Maslak, 34469
Sariyer / Istanbul, Turkiye
İTÜ Ayazaga Campus Faculty Of Chemical & Metallurgical Department Of Food Engineering G-411 Maslak, 34469
Sariyer / Istanbul, Turkiye
ALINAN ÖDÜLLER
International Symposium on Food Rheology and Texture isimli sempozyumda 2. en iyi poster ödülü
International Symposium on Food Rheology and Texture, Diğer, 2018
Filiz Altay
Ödül
Diğer
En iyi 3. Poster ödülü
Makine Teknolojileri Kulübü, Mesleki Dernekler, 2015
Filiz Altay
Ödül
Diğer
En iyi 3.poster ödülü
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, Mesleki Dernekler, 2011
Filiz Altay
Ödül
Diğer
65 poster arasında en iyi 2. Poster ödülü
The 4th International Conference on Agro and Food Physics, Diğer, 2000
Filiz Altay
Ödül
Diğer
ÜYELİKLER
Anadolu Reoloji Derneği
Yönetim Kurulu Üyesi, 2024 - ...
Filiz Altay
Üyelik
Yönetim Kurulu Üyesi
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
Üye, 2000 - ...
Filiz Altay
Üyelik
Üye
Tümünü Görüntüle
Öğrenim Bilgisi
İş Deneyimleri
Akademik Görev
İdari Görev
2024
Kurucu üye
Anadolu Reoloji Derneği
2024 / -
2021
PROFESÖR
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2021 / 2021
2019
Öğretim üyesi
İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
2019 / 2020
2017
DOÇENT
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2017 / 2021
2016
Dekan Yardımcısı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2016 / 2017
2016
Komisyon Başkanlığı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2016 / -
2016
Komisyon Başkanlığı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2016 / -
2016
Komisyon Başkanlığı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2016 / -
2016
Komisyon Başkanlığı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2016 / -
2014
Kurucu ve yönetici
Nanotel Üretim ve İç ve Dış Ticaret A.Ş.
2014 / -
2014
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2014 / 2016
2012
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2012 / 2016
2012
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2012 / -
2010
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2010 / -
2010
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2010 / 2012
2010
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2010 / 2016
2009
Danışman
Perfetti Van Melle
2009 / 2009
2009
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2009 / 2009
2009
Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2009 / 2012
2009
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2009 / 2009
2008
Komisyon Üyeliği
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2008 / 2009
2008
Bölüm Başkan Yardımcısı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2008 / 2009
2007
YARDIMCI DOÇENT
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007 / 2017
2006
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2006 / 2007
2002
Doktora
University of Wisconsin-Madison
2002 / 2006
2002
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
University of Wisconsin-Madison
Biological Systems Engineering
2002 / 2006
1998
Yüksek Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
1998 / 2000
1998
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1998 / 2002
1993
Lisans
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1993 / 1997