Toggle navigation
EN
Profil
Araştırma
Yayınlar
Projeler
Patentler
Tezler
Editörlük
Etkinlikler
Dersler
Duyurular
S.S.S.
İletişim
Prof. Dr. Meral Kılıç Akyılmaz
Çalışma Alanları
:
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
,
Gıda Teknolojileri
,
Temel İşlemler
Eğitim Durumu
: The University Of Wisconsin Madison, (Doktora)
Çalıştığı Birim
:
Kimya-Metalurji
, Gıda Mühendisliği Bölümü
DERSLER
Dönem Seçimi
2023-2024 / 2. Dönem (Bahar)
2023-2024 / 1. Dönem (Güz)
2022-2023 / 2. Dönem (Bahar)
2022-2023 / 1. Dönem (Güz)
2021-2022 / Yaz Dönemi
2021-2022 / 2. Dönem (Bahar)
2021-2022 / 1. Dönem (Güz)
2020-2021 / 2. Dönem (Bahar)
2020-2021 / 1. Dönem (Güz)
2019-2020 / 2. Dönem (Bahar)
2019-2020 / 1. Dönem (Güz)
2018-2019 / 2. Dönem (Bahar)
2018-2019 / 1. Dönem (Güz)
2017-2018 / 2. Dönem (Bahar)
2017-2018 / 1. Dönem (Güz)
2016-2017 / 2. Dönem (Bahar)
2016-2017 / 1. Dönem (Güz)
2015-2016 / 1. Dönem (Güz)
2014-2015 / 2. Dönem (Bahar)
2014-2015 / 1. Dönem (Güz)
2013-2014 / 2. Dönem (Bahar)
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular
CRN: 23226, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II
CRN: 23231, Ders Saati: 6
Birinci Öğretim
Lisans
GID 421E Food Technology
CRN: 23223, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 416E Shelf Life of Foods
CRN: 23220, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans
GID 411E Food Engineering Design I
CRN: 25099, Ders Saati: 3
Birinci Öğretim
Lisans