PROJELER

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.

Konu

Gıdalarda raf ömrünün istatiksel metotlarla değerlendirilmesi

Konu

Balda hidroksimetilfurfural oluşumunun kinetiğinin camsılığa geçiş sıcaklığı kullanılarak modellenmesi

Konu

Beyaz peynirde proteoliz ve lipolizin olgunlaşma üzerine etkileri

Konu

Peynir benzeri bir üründe farklı protein kaynaklarının yapısal özelliklere etkilerinin belirlenmesi

Konu

Fermente Süt İçeceği Üretiminde Uygulanabilecek Yüksek Güçlü Ultrases İşlem Parametrelerinin Belirlenmesi

Konu

Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri

Konu

Dil peyniri üretim teknolojisinin kalitenin sağlanması ve korunması açısından incelenmesi

Konu

Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası

Konu

Ayranın yapısal özelliklerinin iyileştirilmesi

Konu

Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi

Konu

Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri

Konu

Development of processes for enhancing the flavors of specialty cheeses made from cow s milk blended with limited quantities of sheep s and goat s milk

Konu

Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi