Küfler kullanılarak endüstriyel gıda atıklarından fenolik antioksidanların elde edilmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Proje Bütçesi : ₺ 15.000,00, 25 Aralık 2015, 24 Şubat 2020
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Kazeinomakropeptidin Yapısal Fonksiyonlarının İyileştirilmesi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi : ₺ 171.500,00, 1 Ekim 2014, 27 Mart 2017
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Unlu şekerlemelerin raf ömrüne etki eden faktörlerin belirlenmesi
Proje Tipi : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 5 Nisan 2011, 1 Mayıs 2015
|
Konu
Proje ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıdalarda raf ömrünün istatiksel metotlarla değerlendirilmesi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Gıdalarda raf ömrünün istatiksel metotlarla değerlendirilmesi
|
Balda hidroksimetilfurfural oluşumunun kinetiğinin camsılığa geçiş sıcaklığı kullanılarak modellenmesi
Proje Tipi : BAP, Proje Bütçesi : ₺ 5.000,00
|
Konu
Balda hidroksimetilfurfural oluşumunun kinetiğinin camsılığa geçiş sıcaklığı kullanılarak modellenmesi
|
Beyaz peynirde proteoliz ve lipolizin olgunlaşma üzerine etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Beyaz peynirde proteoliz ve lipolizin olgunlaşma üzerine etkileri
|
Peynir benzeri bir üründe farklı protein kaynaklarının yapısal özelliklere etkilerinin belirlenmesi
Proje Tipi : BAP, Proje Bütçesi : ₺ 5.000,00
|
Konu
Peynir benzeri bir üründe farklı protein kaynaklarının yapısal özelliklere etkilerinin belirlenmesi
|
Fermente Süt İçeceği Üretiminde Uygulanabilecek Yüksek Güçlü Ultrases İşlem Parametrelerinin Belirlenmesi
Proje Tipi : BAP, Proje Bütçesi : ₺ 4.500,00
|
Konu
Fermente Süt İçeceği Üretiminde Uygulanabilecek Yüksek Güçlü Ultrases İşlem Parametrelerinin Belirlenmesi
|
Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri
|
Dil peyniri üretim teknolojisinin kalitenin sağlanması ve korunması açısından incelenmesi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Dil peyniri üretim teknolojisinin kalitenin sağlanması ve korunması açısından incelenmesi
|
Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi :
|
Konu
Tüketime ve kullanıma hazır gıdaların modifiye atmosferde ambalajlama ve ışınlama teknolojileri ile muhafazası
|
Ayranın yapısal özelliklerinin iyileştirilmesi
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Ayranın yapısal özelliklerinin iyileştirilmesi
|
Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi :
|
Konu
Fenilketonüri hastalarına yönelik özel beslenme amaçlı peynir üretimi
|
Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri
Proje Tipi : BAP, Proje Bütçesi : ₺ 5.000,00
|
Konu
Ayran üretiminde proses parametrelerinin yapısal özellikler üzerine etkileri
|
Development of processes for enhancing the flavors of specialty cheeses made from cow s milk blended with limited quantities of sheep s and goat s milk
Proje Tipi : BAP
|
Konu
Development of processes for enhancing the flavors of specialty cheeses made from cow s milk blended with limited quantities of sheep s and goat s milk
|
Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Proje Tipi : TÜBİTAK PROJESİ, Proje Bütçesi : ₺ 230.000,00
|
Konu
Ultrases İşleminin Fermente Süt İçeceği Üretiminde Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
|