ARAMA SONUÇLARI

Toplam 15 adet sonuçtan 15 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN GIDA GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Gıda Sektörel Günler Etkinliği, 17 Ekim 2014
ÖZÇELİK BERAAT
Gıda perakende sektöründe gıda güvenliği yönetim sistemi uygulamalarının değerlendirilmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
SEMA ÖZDEMİR
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Gıdalardaki nanomateryallerin in vivo toksisitesi
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Aralık 2010
PINAR TERZI, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Gıdalardaki nanomateryallerin in vivo toksisitesi
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Aralık 2010
PINAR TERZI, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Gıdalardaki nanomateryallerin in vivo toksisitesi
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Aralık 2010
PINAR TERZI, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Gıdalardaki nanomateryallerin in vivo toksisitesi (Derleme)
2. Gıda Güvenliği Kongresi, Aralık 2010
PINAR TERZI, FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Gıdalardaki nanomateryallerin in vivo toksisitesi
2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 9 Aralık 2010
TERZİ PINAR,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Development and Validation of a Rapid Method for Identification and Quantitation of Benzophenone and Related 17 Derivatives in Paper and Cardboard Packaging Materials by Gas Chromatography Mass Spectrometry
Packaging Technology and Science, Vol. 29, No. 10, Ekim 2016, s. 513-524, ISSN: 08943214
ALTUNTAŞ ÜMİT,HİTAY VOLKAN,ÖZÇELİK BERAAT
Investigating the effects of UV C light on qualitative properties of beef in prototype household type refrigerators
5.Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
Buzdolabında Manyetik Alan Uygulamasının Dilim Salam Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
UYSAL DÖNAY,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Buzdolabında Ozon Gazı Uygulamasının Bonfile Et Üzerinde Etkisinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
YARAR HÜLYA,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
5.Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
Encapsulation Approach in the Application of Propolis
KOVANDAN SOFRAYA 2015ULUSLARARASI ARI ÜRÜNLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ VE OTANTİSİTESİ KONGRESİ, 21 Mayıs 2015
KASAPOĞLU KADRİYE NUR ,ALTUNTAŞ ÜMİT,YÜCETEPE AYSUN ,TOKTAŞ BETÜL ,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Usage of Biosensors in Detection of Pesticides Found in Foods
5. Gıda Güvenliği Kongresi (5th Food Safety International Congress), 7 Mayıs 2015
YÜCETEPE AYSUN ,BECERİK İPEK,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930