Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Temmuz 2023, ISSN: 2470-1343
ZAHRAN A HAMDY, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Zahran A Hamdy, ÇATALKAYA GİZEM, YENİPAZAR HANDE, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Determination of the Optimum Conditions for Emulsification and Encapsulation of Echium Oil by Response Surface Methodology},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
month = 7,
volume = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging
American Chemical Society (ACS), Vol. 8, Mayıs 2023, s. 18516-18522, ISSN: 2470-1343
IŞIK IŞILAY, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE
@article{article,
author = {Işık Işılay, YENİPAZAR HANDE, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ZAYİM ESRA, GİZ HATİCE HÜCESTE},
title = {Aloe vera Oil-Added Agar Gelatin Edible Films for Kashar Cheese Packaging},
journal = {American Chemical Society (ACS)},
year = 2023,
pages = {18516-18522},
month = 5,
volume = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of packaging and encapsulation on the oxidative and sensory stability of omega‐3 supplements
Food Science and Nutrition, Vol. 11, Mart 2023, ISSN: 2048-7177
YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Effect of packaging and encapsulation on the oxidative and sensory stability of omega‐3 supplements},
journal = {Food Science and Nutrition},
year = 2023,
month = 3,
volume = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Lipitler İnsanda Beslenme Esasları
2023, s. 40-59, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri
DEMİREL BİRSEN, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@book{book,
author = {DEMİREL BİRSEN, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Lipitler},
booktitle = {İnsanda Beslenme Esasları},
year = 2023,
pages = {40-59},
publisher = {Ankara Nobel Tıp Kitabevleri}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Preparation and characterization of nanoemulsions of curcumin and echium oil
Heliyon, Vol. 8, Şubat 2022, ISSN: 2405-8440
İNAL ASLI, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {İnal Aslı, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Preparation and characterization of nanoemulsions of curcumin and echium oil},
journal = {Heliyon},
year = 2022,
month = 2,
volume = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Nanoencapsulation of saffron (Crocus sativus L.) extract in zein nanofibers and their application for the preservation of sea bass fillets
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 163, No. 113588, Ocak 2022, s. 1-10, ISSN: 0023-6438
NAJAFİ ZAHRA, ÇETİNKAYA TURGAY, BİLDİK FATİH, ALTAY FİLİZ, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Najafi Zahra, ÇETİNKAYA TURGAY, BİLDİK FATİH, ALTAY FİLİZ, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Nanoencapsulation of saffron (Crocus sativus L.) extract in zein nanofibers and their application for the preservation of sea bass fillets},
journal = {LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY},
year = 2022,
number = 113588,
pages = {1-10},
month = 1,
volume = 163
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Innovative and Sustainable Technologies to Enhance the Oxidative Stability of Vegetable Oils
SUSTAINABILITY, Vol. 14, No. 2, Ocak 2022, s. 29, ISSN: 2071-1050
FADDA ANGELA, SANNA DANİELE, SAKAR EL HASSAN, GHARBY SAİD, MULAS MAURİZİO, MEDDA SİLVİA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, CAN KARAÇA ASLI, KIRKIN GÖZÜKIRMIZI CELALE, LUCARİNİ MASSİMO, LOMBARDİ-BOCCİA GİNEVRA, DİACONEASA ZORİTA, DURAZZO ALESSANDRA
@article{article,
author = {Fadda Angela, Sanna Daniele, Sakar El Hassan, Gharby Said, Mulas Maurizio, Medda Silvia, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, CAN KARAÇA ASLI, KIRKIN GÖZÜKIRMIZI CELALE, Lucarini Massimo, Lombardi-Boccia Ginevra, Diaconeasa Zorita, Durazzo Alessandra},
title = {Innovative and Sustainable Technologies to Enhance the Oxidative Stability of Vegetable Oils},
journal = {SUSTAINABILITY},
year = 2022,
number = 2,
pages = {29},
month = 1,
volume = 14
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enhancing oxidative stability of encapsulated echium oil by incorporation of saffron extract loaded nanoliposomes into electrospun pullulan-pea protein isolate-pectin
FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 129, Ocak 2022, s. 107627, ISSN: 0268-005X
NAJAFİ ZAHRA, BİLDİK FATİH, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ALTAY FİLİZ
@article{article,
author = {Najafi Zahra, BİLDİK FATİH, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ALTAY FİLİZ},
title = {Enhancing oxidative stability of encapsulated echium oil by incorporation of saffron extract loaded nanoliposomes into electrospun pullulan-pea protein isolate-pectin},
journal = {FOOD HYDROCOLLOIDS},
year = 2022,
pages = {107627},
month = 1,
volume = 129
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of wall materials on aromatic profile of spray dried clary sage oil (Salvia sclarea)
MESMAP – 7, İzmir/TÜRKİYE, 18 Kasım 2021
ELÇİN AYTEMUR ESRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Elçin Aytemur Esra, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Effects of wall materials on aromatic profile of spray dried clary sage oil (Salvia sclarea)},
year = 2021,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
ANTIMICROBIAL EFFECTS OF PEA PROTEIN BASED EDIBLE
FILMS WITH THE INCORPORATION OF THYME, EUCALYPTUS,
LEMON AND NIAOULI OILS
MESMAP – 7, İzmir/TÜRKİYE, 18 Kasım 2021
ÖZHAN SELİN, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Özhan Selin, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {ANTIMICROBIAL EFFECTS OF PEA PROTEIN BASED EDIBLE
FILMS WITH THE INCORPORATION OF THYME, EUCALYPTUS,
LEMON AND NIAOULI OILS},
year = 2021,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of cooling rate on Clostridium perfringens survival trends in selected home made cooked, reheated, and recooled meals with different consumer scenarios
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 45, No. 11, Kasım 2021, ISSN: 0145-8892
COŞKUN CİHAN KAAN, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, MET AYLİN
@article{article,
author = {Coşkun Cihan Kaan, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Met Aylin},
title = {Effect of cooling rate on Clostridium perfringens survival trends in selected home made cooked, reheated, and recooled meals with different consumer scenarios},
journal = {Journal of Food Processing and Preservation},
year = 2021,
number = 11,
month = 11,
volume = 45
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ağustos 2021, s. 485-492, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids},
journal = {European Journal of Science and Technology},
year = 2021,
number = 25,
pages = {485-492},
month = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
OxidationStatus ofEncapsulated Structured Lipids Applied in Kefir
Product
AOCS Annual Meeting & Expo 2021, 10 Mayıs 2021
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Yüksel Bilsel Alev, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {OxidationStatus ofEncapsulated Structured Lipids Applied in Kefir
Product},
year = 2021,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Oxidation Status of Encapsulated Structured Lipids Applied in Kefir Product
2021 American Oil Chemists Society (AOCS) Annual Meeting & Expo, Portland, Oregon/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 3 Mayıs 2021
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Oxidation Status of Encapsulated Structured Lipids Applied in Kefir Product},
year = 2021,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Pullulan films loading saffron extract encapsulated in nanoliposomes; preparation and characterization
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 188, Ocak 2021, ISSN: 0141-8130
NAJAFİ ZAHRA, KAHN CYRİL J F, BİLDİK FATİH, ARAB-TEHRANY ELMİRA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Najafi Zahra, Kahn Cyril J F, BİLDİK FATİH, Arab-Tehrany Elmira, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Pullulan films loading saffron extract encapsulated in nanoliposomes; preparation and characterization},
journal = {International Journal of Biological Macromolecules},
year = 2021,
month = 1,
volume = 188
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids
European Journal of Science and Technology, No. 25, Ocak 2021, ISSN: 2148-2683
DEMİREL BİRSEN, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {DEMİREL BİRSEN, Yüksel Bilsel Alev, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Attitudes and Preferences of Consumers Towards Functional Foods Enriched with Omega-3 Fatty Acids},
journal = {European Journal of Science and Technology},
year = 2021,
number = 25,
month = 1
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies},
journal = {LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY},
year = 2020,
pages = {109947},
month = 12,
volume = 134
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
AUTHENTICITY AND QUALITY OF INDUSTRIALLY AND CONVENTIONALY PRODUCED MOLASSES DETERMINED USING CARBON ISOTOPE (Δ13C) RATIOS AND 5-HYDROXYMETHLYFURFURAL (HMF) LEVELS
II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE, Edirne/TÜRKİYE, 1 Eylül 2020
ERBİL DİLEK, SAYGÜN AYŞE, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {ERBİL Dilek, SAYGÜN AYŞE, YENİPAZAR HANDE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {AUTHENTICITY AND QUALITY OF INDUSTRIALLY AND CONVENTIONALY PRODUCED MOLASSES DETERMINED USING CARBON ISOTOPE (Δ13C) RATIOS AND 5-HYDROXYMETHLYFURFURAL (HMF) LEVELS},
year = 2020,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Biotechnological production of lipids and carotenoids from Rhodosporidium toruloides Y27012
European Journal of Science and Technology, Vol. 19, Mayıs 2020, s. 156-164, ISSN: 2148-2683
ALAKRAA FURAT, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Alakraa Furat, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Biotechnological production of lipids and carotenoids from Rhodosporidium toruloides Y27012},
journal = {European Journal of Science and Technology},
year = 2020,
pages = {156-164},
month = 5,
volume = 19
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
New biocompatible antibacterial wound dressing candidates; agar-locust bean gum and agar-salep films
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 155, Ocak 2020, s. 430-438, ISSN: 0141-8130
ERGE AKKAYA NİL, ERGUN ÇAĞLA, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, AKEL SADOGLU NURTEN, KAVAKLI İBRAHİM HALİL, TÜRKMEN HALİT S., GİZ HATİCE HÜCESTE
@article{article,
author = {Erge Akkaya Nil, Ergun Çağla, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Akel Sadoglu Nurten, KAVAKLI İBRAHİM HALİL, Türkmen Halit S., GİZ HATİCE HÜCESTE},
title = {New biocompatible antibacterial wound dressing candidates; agar-locust bean gum and agar-salep films},
journal = {International Journal of Biological Macromolecules},
year = 2020,
pages = {430-438},
month = 1,
volume = 155
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Olive Mill Waste Water Added Alginate Films for Antibacterial Food Packaging Applications
International Journal of Scientific and Technological Research, Vol. 6, No. 7, Ocak 2020, s. 73-79, ISSN: 2422-8702
ERGE AKKAYA NİL, ÖZCAN NURCAN, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, TÜRKMEN HALİT S.
@article{article,
author = {Erge Akkaya Nil, Özcan Nurcan, SAYGÜN AYŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Türkmen Halit S.},
title = {Olive Mill Waste Water Added Alginate Films for Antibacterial Food Packaging Applications},
journal = {International Journal of Scientific and Technological Research},
year = 2020,
number = 7,
pages = {73-79},
month = 1,
volume = 6
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Genetik Modifiye Gıdalar Gıda Biyoteknolojisi
İstanbul/TÜRKİYE, 2020, s. 417-448, Nobel Akademik Yayıncılık
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, YÜKSEL BİLSEL ALEV
@book{book,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, YÜKSEL BİLSEL ALEV},
title = {Genetik Modifiye Gıdalar},
booktitle = {Gıda Biyoteknolojisi},
year = 2020,
pages = {417-448},
publisher = {Nobel Akademik Yayıncılık}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Production of probiotic kefir fortified with encapsulated structured lipids and investigation of matrix effects by means of oxidation and in vitro digestion studies
Food Chemistry, Vol. 296, Ekim 2019, s. 17-22, ISSN: 0308-8146
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Production of probiotic kefir fortified with encapsulated structured lipids and investigation of matrix effects by means of oxidation and in vitro digestion studies},
journal = {Food Chemistry},
year = 2019,
pages = {17-22},
month = 10,
volume = 296
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Production of probiotic kefir fortified with encapsulated structured lipids and investigation of matrix effects by means of oxidation and in vitro digestion studies
FOOD CHEMISTRY, Vol. 296, Ekim 2019, s. 17-22, ISSN: 0308-8146
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,YÜKSEL BİLSEL ALEV
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Yüksel Bilsel Alev},
title = {Production of probiotic kefir fortified with encapsulated structured lipids and investigation of matrix effects by means of oxidation and in vitro digestion studies},
journal = {FOOD CHEMISTRY},
year = 2019,
pages = {17-22},
month = 10,
volume = 296
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Quality and Nutritional Value of Functional Strawberry Marmalade Enriched with Chia Seed (Salvia hispanica L.)
Journal of Food Quality, Ağustos 2019, s. 1-8, ISSN: ISSN: 0146-9428 (Print) ISSN: 1745-4557 (Online)
ÖZBEK TUĞBA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, DEMİREL BİRSEN
@article{article,
author = {ÖZBEK TUĞBA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, DEMİREL BİRSEN},
title = {Quality and Nutritional Value of Functional Strawberry Marmalade Enriched with Chia Seed (Salvia hispanica L.)},
journal = {Journal of Food Quality},
year = 2019,
pages = {1-8},
month = 8
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Yapılandırılmış Yağların Mcf-7 Kanser Hücresi Üzerindeki Antiproliferatif Etkisi
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, 18 Nisan 2019, s. 45-45
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,KÖK FATMA NEŞE,KILIÇ ABDULHALİM,YÜKSEL BİLSEL ALEV
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,KÖK FATMA NEŞE,Kılıç Abdulhalim,Yüksel Bilsel Alev},
title = {Yapılandırılmış Yağların Mcf-7 Kanser Hücresi Üzerindeki Antiproliferatif Etkisi},
year = 2019,
pages = {45-45},
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Yapılandırılmış Yağların MCF-7 Kanser Hücresi Üzerindeki Antiproliferatif Etkisi
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 17 Nisan 2019
YÜKSEL BİLSEL ALEV, KILIÇ ABDULHALİM, KÖK FATMA NEŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, KILIÇ ABDULHALİM, KÖK FATMA NEŞE, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Yapılandırılmış Yağların MCF-7 Kanser Hücresi Üzerindeki Antiproliferatif Etkisi},
year = 2019,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Response surface optimization and modelling for supercritical carbon dioxide extraction of Echium vulgare seed oil
JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS, Vol. 143, Ocak 2019, s. 365-369, ISSN: 0896-8446
BİLGİÇ KELEŞ SENA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,BARLA DEMİRKOZ ASLI,KARAKAŞ MELİS
@article{article,
author = {Bilgiç Keleş Sena,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Barla Demirkoz Aslı,Karakaş Melis},
title = {Response surface optimization and modelling for supercritical carbon dioxide extraction of Echium vulgare seed oil},
journal = {JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS},
year = 2019,
pages = {365-369},
month = 1,
volume = 143
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Supercritical Carbon Dioxide Extraction and Characterization of Oil from Echium Vulgare Seed
JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS, Vol. 143, Ocak 2019, s. 365-369, ISSN: 0896-8446
BİLGİÇ KELEŞ SENA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,BARLA DEMİRKOZ AYŞE ASLI,KARAKAŞ MELİS
@article{article,
author = {BİLGİÇ KELEŞ SENA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,BARLA DEMİRKOZ AYŞE ASLI,KARAKAŞ MELİS},
title = {Supercritical Carbon Dioxide Extraction and Characterization of Oil from Echium Vulgare Seed},
journal = {JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS},
year = 2019,
pages = {365-369},
month = 1,
volume = 143
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of structured lipids containing medium‐ and long chain fatty acids by complex coacervation of gelatin and gum arabic
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, Vol. 41, No. 8, Aralık 2018, ISSN: 0145-8876
YÜKSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Yüksel Alev, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Encapsulation of structured lipids containing medium‐ and long chain fatty acids by complex coacervation of gelatin and gum arabic},
journal = {JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING},
year = 2018,
number = 8,
month = 12,
volume = 41
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation of structured lipids containing medium and long chain fatty acids by complex coacervation of gelatin and gum arabic
Journal of Food Process Engineering, Vol. 41, No. 8, Aralık 2018, ISSN: 0145-8876","1745-4530
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Encapsulation of structured lipids containing medium and long chain fatty acids by complex coacervation of gelatin and gum arabic},
journal = {Journal of Food Process Engineering},
year = 2018,
number = 8,
month = 12,
volume = 41
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of Feed Solution Viscosity on Electrospinnability of Zein With or Without Saffron
International Symposium on Food Rheology, İstanbul/TÜRKİYE, 19 Ekim 2018
NAJAFİ ZAHRA,ÇETİNKAYA TURGAY,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ
@inproceedings{inproceedings,
author = {najafi zahra,ÇETİNKAYA TURGAY,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ},
title = {Effects of Feed Solution Viscosity on Electrospinnability of Zein With or Without Saffron},
year = 2018,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Influence of different wall materials on emulsion stability and droplet size of emulsions prepared with hazelnut oil
THE INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FOOD RHEOLOGY AND TEXTURE, İstanbul/TÜRKİYE, 19 Ekim 2018
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ZAHRAN HAMDY
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Zahran Hamdy},
title = {Influence of different wall materials on emulsion stability and droplet size of emulsions prepared with hazelnut oil},
year = 2018,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Characterization of saffron extract loaded zein nanofibers
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul/TÜRKİYE, 19 Ekim 2018, s. 118
NAJAFİ ZAHRA,ÇETİNKAYA TURGAY,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ
@inproceedings{inproceedings,
author = {Najafi Zahra,Çetinkaya Turgay,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ},
title = {Characterization of saffron extract loaded zein nanofibers},
year = 2018,
pages = {118},
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Use of Echium oil fatty acids and tricaprylin as substrates of enzymatic interesterification for the production of structured lipids
GRASAS Y ACEITES, Vol. 69, No. 1, Ekim 2018, ISSN: 0017-3495
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, YÜKSEL ALEV
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Yüksel Alev},
title = {Use of Echium oil fatty acids and tricaprylin as substrates of enzymatic interesterification for the production of structured lipids},
journal = {GRASAS Y ACEITES},
year = 2018,
number = 1,
month = 10,
volume = 69
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Süper Besin: Chia Tohumu (Salvia Hispanica L.)
Beslenme ve diyetetik dergisi, Vol. 46, No. 1, Nisan 2018, s. 90-96, ISSN: 1300-3089
ÖZBEK TUĞBA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Özbek Tuğba,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Süper Besin: Chia Tohumu (Salvia Hispanica L.)},
journal = {Beslenme ve diyetetik dergisi},
year = 2018,
number = 1,
pages = {90-96},
month = 4,
volume = 46
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Use of Echium oil fatty acids and tricaprylin as substrates of enzymatic interesterification for the production of structured lipids
Grasas y Aceites, Vol. 69, No. 1, Ocak 2018, ISSN: 1988-4214","0017-3495
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Use of Echium oil fatty acids and tricaprylin as substrates of enzymatic interesterification for the production of structured lipids},
journal = {Grasas y Aceites},
year = 2018,
number = 1,
month = 1,
volume = 69
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Biotechnological and Novel Approaches for Designing Structured Lipids Intended for Infant Nutrition
Journal of the American Oil Chemists’xx Society, Vol. 94, No. 8, Ağustos 2017, s. 1005-1034, ISSN: 0003-021X
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, AKOH CASİMİR
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Akoh Casimir},
title = {Biotechnological and Novel Approaches for Designing Structured Lipids Intended for Infant Nutrition},
journal = {Journal of the American Oil Chemists’xx Society},
year = 2017,
number = 8,
pages = {1005-1034},
month = 8,
volume = 94
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Comparison of Two Volatile Sampling Techniques Based on Different Loading Factors in Determination of Volatile Organic Compounds Released from Spoiled Raw Beef
Food Analytical Methods, Vol. 10, No. 7, Temmuz 2017, s. 2311-2324, ISSN: 1936-9751
MET AYLİN, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Met Aylin, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Comparison of Two Volatile Sampling Techniques Based on Different Loading Factors in Determination of Volatile Organic Compounds Released from Spoiled Raw Beef},
journal = {Food Analytical Methods},
year = 2017,
number = 7,
pages = {2311-2324},
month = 7,
volume = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Yarrowia lipolytica CBS 6303 Mayası Kullanılarak Lipaz Enzimi Üretimine Oleik Asidin Etkisinin İncelenmesi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, 13 Nisan 2017
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,SAYGÜN AYŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,SAYGÜN AYŞE,Aran Necla},
title = {Yarrowia lipolytica CBS 6303 Mayası Kullanılarak Lipaz Enzimi Üretimine Oleik Asidin Etkisinin İncelenmesi},
year = 2017,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Adaçayı Yağının Püskürtmeli Kurutma Ike Enkapsülasyonunda Taşıyıcı Malzemelerin Etkisi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, 13 Nisan 2017
AYTEMUR ESRA,CAN KARAÇA ASLI,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AK MEHMET
@inproceedings{inproceedings,
author = {Aytemur Esra,CAN KARAÇA ASLI,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Ak Mehmet},
title = {Adaçayı Yağının Püskürtmeli Kurutma Ike Enkapsülasyonunda Taşıyıcı Malzemelerin Etkisi},
year = 2017,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Adaçayı yağıın püskürtmeli kurutma ile enkapsülasyonuna taşıyıcı malzemelerin etkisi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, 12 Nisan 2017
AYTEMUR ESRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,CAN KARAÇA ASLI,AK MEHMET
@inproceedings{inproceedings,
author = {Aytemur Esra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,CAN KARAÇA ASLI,Ak Mehmet},
title = {Adaçayı yağıın püskürtmeli kurutma ile enkapsülasyonuna taşıyıcı malzemelerin etkisi},
year = 2017,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Microbial Lipid Production Food Lpids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor & Francis Group
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA,KİM Y R,YOON SUK HOO
@book{book,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla,Kim Y R,Yoon Suk Hoo},
title = {Microbial Lipid Production},
booktitle = {Food Lpids 4th Edition},
year = 2017,
publisher = {CRC Press Taylor & Francis Group}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Encapsulation Technologies For Lipids Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C
@book{book,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Akoh Casimir C},
title = {Encapsulation Technologies For Lipids},
booktitle = {Food Lipids 4th Edition},
year = 2017,
publisher = {CRC Press Taylor Francis Group}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Processing and ModificationTechnologies for Edible Oils and Fats Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
TÜRKAY SELMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@book{book,
author = {Türkay Selma,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Processing and ModificationTechnologies for Edible Oils and Fats},
booktitle = {Food Lipids 4th Edition},
year = 2017,
publisher = {CRC Press Taylor Francis Group}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Dynamic Storage Conditions on Fresh Meat Quality and Shelf Life in Domestic Refrigerators
ISEKI INTERNATIONAL FOOD CONFERENCE 2016, 6 Temmuz 2016
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,MET AYLİN
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Met Aylin},
title = {Effect of Dynamic Storage Conditions on Fresh Meat Quality and Shelf Life in Domestic Refrigerators},
year = 2016,
month = 7
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıda Biyoteknolojisi
2016, Nobel Yayınevi
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@book{book,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Gıda Biyoteknolojisi},
year = 2016,
publisher = {Nobel Yayınevi}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating the effects of ultraviolet C light on the properties of cold stored tomato paste
29th EFFoST International Conference, 10 Kasım 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Investigating the effects of ultraviolet C light on the properties of cold stored tomato paste},
year = 2015,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating the Effects of Ultraviolet C Light on the Properties of Tomato Paste During Cold Storage
EFFoST Conference, 10 Kasım 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,Met Aylin,Belbez Elif,Pektaş Semra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Investigating the Effects of Ultraviolet C Light on the Properties of Tomato Paste During Cold Storage},
year = 2015,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of Gaseous Ozone Treatment on Quality Attributes of Tomato Paste During Cold Storage
EFFoST Conference, 10 Kasım 2015
YARAR HÜLYA,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Yarar Hülya,Met Aylin,Belbez Elif,Pektaş Semra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Effects of Gaseous Ozone Treatment on Quality Attributes of Tomato Paste During Cold Storage},
year = 2015,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Oleic Acid on Lipase Production from Yarrowia lipolytica strains
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence/İTALYA, 27 Eylül 2015
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Effect of Oleic Acid on Lipase Production from Yarrowia lipolytica strains},
year = 2015,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effect of Oleic Acid on Lipase Production from Yarrowia lipolytica strains
13th Euro Fed Lipid Congress, 27 Eylül 2015
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Effect of Oleic Acid on Lipase Production from Yarrowia lipolytica strains},
year = 2015,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
5.Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Investigating the effects of UV C light on qualitative properties of beef in prototype household type refrigerators
5.Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Investigating the effects of UV C light on qualitative properties of beef in prototype household type refrigerators},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
TURAN OSMAN YAĞIZ,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
@inproceedings{inproceedings,
author = {TURAN OSMAN YAĞIZ,Met Aylin,Belbez Elif,Pektaş Semra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU},
title = {Prototip Buzdolabında Ultraviyole UV C Işık Uygulamasının Sığır Etinin Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Buzdolabında Ozon Gazı Uygulamasının Bonfile Et Üzerinde Etkisinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
YARAR HÜLYA,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Yarar Hülya,Met Aylin,Belbez Elif,Pektaş Semra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Buzdolabında Ozon Gazı Uygulamasının Bonfile Et Üzerinde Etkisinin İncelenmesi},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Alternatif Yağ Kaynağı Olarak Mikrobiyal Yağlar
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Alternatif Yağ Kaynağı Olarak Mikrobiyal Yağlar},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Buzdolabında Manyetik Alan Uygulamasının Dilim Salam Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 Mayıs 2015
UYSAL DÖNAY,MET AYLİN,BELBEZ ELİF,PEKTAŞ SEMRA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Uysal Dönay,Met Aylin,Belbez Elif,Pektaş Semra,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Buzdolabında Manyetik Alan Uygulamasının Dilim Salam Üzerinde Etkilerinin İncelenmesi},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Alternatif Yağ Kaynağı Olarak Mikrobiyal Yağlar
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ/TÜRKİYE, 7 Mayıs 2015
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Alternatif Yağ Kaynağı Olarak Mikrobiyal Yağlar},
year = 2015,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Consumer awareness, perception and attitudes towards genetically modified foods in Turkey
British Food Journal, Vol. 117, No. 5, Mayıs 2015, s. 1426-1439, ISSN: 0007-070X
TAŞ MÜRSEL, BALCI MELEK, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Taş Mürsel, Balcı Melek, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Consumer awareness, perception and attitudes towards genetically modified foods in Turkey},
journal = {British Food Journal},
year = 2015,
number = 5,
pages = {1426-1439},
month = 5,
volume = 117
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Consumer awareness perception and attitudes towards genetically modified foods in Turkey
BRITISH FOOD JOURNAL, Vol. 117, No. 5, Ocak 2015, s. 1426-1439, ISSN: 0007-070X
TAŞ MÜRSEL,BALCI MELEK,YÜKSEL ALEV,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Taş Mürsel,Balcı Melek,Yüksel Alev,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Consumer awareness perception and attitudes towards genetically modified foods in Turkey},
journal = {BRITISH FOOD JOURNAL},
year = 2015,
number = 5,
pages = {1426-1439},
month = 1,
volume = 117
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Laktoz intoleransı ve diyet yönetimi
Sağlık Bilimlerinde Beslenme ve Gıda Zirvesi, Ankara/TÜRKİYE, 15 Ekim 2014
YÜCETEPE AYSUN, KESKİN FULYA ECEM, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ÖZÇELİK BERAAT
@inproceedings{inproceedings,
author = {YÜCETEPE AYSUN, Keskin Fulya Ecem, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Laktoz intoleransı ve diyet yönetimi},
year = 2014,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Evaluation of Fermentation Conditions by Plackett Burman Design for Lipase Production from Yarrowia lipolytica
12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Evaluation of Fermentation Conditions by Plackett Burman Design for Lipase Production from Yarrowia lipolytica},
year = 2014,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
12. Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids},
year = 2014,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
The matrix effect of blueberry oat meal and milk on polyphenols antioxidant activity and potential bioavailability
Int J Food Sci Nutr, Vol. 65, No. 1, Ocak 2014, s. 69-78
CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Cebeci Fatma,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {The matrix effect of blueberry oat meal and milk on polyphenols antioxidant activity and potential bioavailability},
journal = {Int J Food Sci Nutr},
year = 2014,
number = 1,
pages = {69-78},
month = 1,
volume = 65
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Effects of Different Oil Sources and Residues on Biomass and Metabolite Production by Yarrowia lipolytica YB 423 12
Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 91, Ocak 2014, s. 1521-1530, ISSN: 0003-021X
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@article{article,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Effects of Different Oil Sources and Residues on Biomass and Metabolite Production by Yarrowia lipolytica YB 423 12},
journal = {Journal of the American Oil Chemists' Society},
year = 2014,
pages = {1521-1530},
month = 1,
volume = 91
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Toxicity of bisphenol A effects on health and regulations
International Journal of Biological, Agricultural, Biosystems, Life Science and Engineering, 2014
ÖZDAL TUĞBA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {ÖZDAL TUĞBA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Toxicity of bisphenol A effects on health and regulations},
journal = {International Journal of Biological, Agricultural, Biosystems, Life Science and Engineering},
year = 2014
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Single Cell Oil SCO Production from Yarrowia lipolytica
11th Euro Fed Lipid Congress, Antalya/TÜRKİYE, 27 Ekim 2013
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
@inproceedings{inproceedings,
author = {SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Aran Necla},
title = {Single Cell Oil SCO Production from Yarrowia lipolytica},
year = 2013,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
The matrix effect of blueberry, oat meal and milk on polyphenols, antioxidant activity and potential bioavailability
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 65, No. 1, Eylül 2013, s. 69-78, ISSN: 0963-7486
CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {The matrix effect of blueberry, oat meal and milk on polyphenols, antioxidant activity and potential bioavailability},
journal = {International Journal of Food Sciences and Nutrition},
year = 2013,
number = 1,
pages = {69-78},
month = 9,
volume = 65
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation
EUROFOODCHEMXVII, 7 Mayıs 2013
YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YILMAZ ÖZLEM,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation},
year = 2013,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enrichment of Sn 2 Position of Hazelnut Oil with Palmitic Acid Optimization By Response Surface Methodology
LWT - Food Science and Technology, Vol. 50, No. 2, Ocak 2013, s. 766-772
TURAN DİLEK,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C
@article{article,
author = {Turan Dilek,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Akoh Casimir C},
title = {Enrichment of Sn 2 Position of Hazelnut Oil with Palmitic Acid Optimization By Response Surface Methodology},
journal = {LWT - Food Science and Technology},
year = 2013,
number = 2,
pages = {766-772},
month = 1,
volume = 50
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic production of low calorie structured lipid from Echium seed oil and lauric acid optimization by response surface methodology
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 48, Ocak 2013, s. 1383-1389
GÖKÇE JÜLİDE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÜSTÜN GÜLDEM
@article{article,
author = {Gökçe Jülide,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÜSTÜN GÜLDEM},
title = {Enzymatic production of low calorie structured lipid from Echium seed oil and lauric acid optimization by response surface methodology},
journal = {International Journal of Food Science & Technology},
year = 2013,
pages = {1383-1389},
month = 1,
volume = 48
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Lipase Catalyzed Acidolysis of Olive Oil with Echium Oil Stearidonic Acid Optimization by Response Surface Methodology
Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 89, No. 11, Kasım 2012, s. 1971-1980, ISSN: 0003-021X
BİLGİÇ SENA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Bilgiç Sena,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Lipase Catalyzed Acidolysis of Olive Oil with Echium Oil Stearidonic Acid Optimization by Response Surface Methodology},
journal = {Journal of the American Oil Chemists' Society},
year = 2012,
number = 11,
pages = {1971-1980},
month = 11,
volume = 89
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıdalara Bisfenol A BPA migrasyonu ve sağlık üzerine etkileri
Akademik Gıda, Vol. 10, No. 3, Temmuz 2012, s. 93-98, ISSN: 1304-7582
ÖKSÜZ TUĞBA, ÖZDAL TUĞBA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ERDİL DİLARA
@article{article,
author = {ÖKSÜZ TUĞBA, ÖZDAL TUĞBA, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, ERDİL DİLARA},
title = {Gıdalara Bisfenol A BPA migrasyonu ve sağlık üzerine etkileri},
journal = {Akademik Gıda},
year = 2012,
number = 3,
pages = {93-98},
month = 7,
volume = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Matrix Effect of Blueberry (Vaccinium arctostaphylos L.), Oat Meal and Milk on Antioxidative Potential and Bioavailability Through In Vitro Digestion Process
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages, 7 Mayıs 2012
CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Matrix Effect of Blueberry (Vaccinium arctostaphylos L.), Oat Meal and Milk on Antioxidative Potential and Bioavailability Through In Vitro Digestion Process},
year = 2012,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic production of human milk fat analogues containing stearidonic acid and optimization of reactions by response surface methodology
LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, No. 1, Nisan 2012, s. 210-216, ISSN: 0023-6438
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Enzymatic production of human milk fat analogues containing stearidonic acid and optimization of reactions by response surface methodology},
journal = {LWT - Food Science and Technology},
year = 2012,
number = 1,
pages = {210-216},
month = 4,
volume = 46
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic production of human milk fat analogues containing stearidonic acid and optimization of reactions by response surface methodology
LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, No. 1, Nisan 2012, s. 210-216, ISSN: 00236438
YÜKSEL ALEV,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Yüksel Alev,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Enzymatic production of human milk fat analogues containing stearidonic acid and optimization of reactions by response surface methodology},
journal = {LWT - Food Science and Technology},
year = 2012,
number = 1,
pages = {210-216},
month = 4,
volume = 46
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Production of Human Milk Fat Analogue Containing Docosahexaenoic and Arachidonic Acids
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, No. 17, Ocak 2012, s. 4402-4407
TURAN DİLEK,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C
@article{article,
author = {Turan Dilek,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Akoh Casimir C},
title = {Production of Human Milk Fat Analogue Containing Docosahexaenoic and Arachidonic Acids},
journal = {Journal of Agricultural and Food Chemistry},
year = 2012,
number = 17,
pages = {4402-4407},
month = 1,
volume = 60
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzimatik Yöntemler İle Sağlıklı Yağların Üretimi
2. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir/TÜRKİYE, 7 Aralık 2011
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, BİLGİÇ SENA, YÜKSEL BİLSEL ALEV
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, Bilgiç Sena, YÜKSEL BİLSEL ALEV},
title = {Enzimatik Yöntemler İle Sağlıklı Yağların Üretimi},
year = 2011,
month = 12
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Akrilamid oluşum mekanizması ve azaltma stratejileri
Dünya Gıda, Vol. 12, No. 2011, Aralık 2011, s. 82-88
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,CEBECİ FATMA
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,CEBECİ FATMA},
title = {Akrilamid oluşum mekanizması ve azaltma stratejileri},
journal = {Dünya Gıda},
year = 2011,
number = 2011,
pages = {82-88},
month = 12,
volume = 12
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Online Only Supplement - Lecture Abstracts of the 9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam 18-21 September 2011
9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam/HOLLANDA, 18 Eylül 2011
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, YÜKSEL BİLSEL ALEV
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE, YÜKSEL BİLSEL ALEV},
title = {Online Only Supplement - Lecture Abstracts of the 9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam 18-21 September 2011},
year = 2011,
month = 9
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Production of Human Milk Fat Substitutes Containing DHA-Rich Algal Oil
8th Euro Fed Lipid Congress, Münih/ALMANYA, 21 Kasım 2010
YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Production of Human Milk Fat Substitutes Containing DHA-Rich Algal Oil},
year = 2010,
month = 11
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
The Importance of Docosahexaenoic Acid (DHA) and Arachidonic Acid (ARA) in Infant Nutrition and Their Use in Human Milk Fat Analogs
VII. International Nutrition and Dietetics Congress, İstanbul/TÜRKİYE, 14 Nisan 2010
TURAN DİLEK, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {Turan Dilek, YÜKSEL BİLSEL ALEV, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {The Importance of Docosahexaenoic Acid (DHA) and Arachidonic Acid (ARA) in Infant Nutrition and Their Use in Human Milk Fat Analogs},
year = 2010,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Structured Lipids Designed for Infant Nutrition
VII. International Nutrition and Dietetics Congress, İstanbul/TÜRKİYE, 14 Nisan 2010
YÜKSEL BİLSEL ALEV, TURAN DİLEK, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@inproceedings{inproceedings,
author = {YÜKSEL BİLSEL ALEV, Turan Dilek, ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Structured Lipids Designed for Infant Nutrition},
year = 2010,
month = 4
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Biocatalysis and Biotechnology for Functional Foods and Industrial Products
2010, and Francis Group, CRC Press
ŞAHİN NEŞE
@book{book,
author = {ŞAHİN NEŞE},
title = {Biocatalysis and Biotechnology for Functional Foods and Industrial Products},
year = 2010,
publisher = {and Francis Group, CRC Press}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Gıda Biyoteknolojisi
2010, Nobel
ŞAHİN NEŞE
@book{book,
author = {ŞAHİN NEŞE},
title = {Gıda Biyoteknolojisi},
year = 2010,
publisher = {Nobel}
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Lipase catalyzed enrichment of grape seed oil with conjugated linoleic acid
2nd International Congress on Food and Nutrition, 24 Ekim 2007
KAHVECİ DERYA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÖZÇELİK BERAAT,KARAALİ ARTEMİS
@inproceedings{inproceedings,
author = {KAHVECİ DERYA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÖZÇELİK BERAAT,Karaali Artemis},
title = {Lipase catalyzed enrichment of grape seed oil with conjugated linoleic acid},
year = 2007,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic production of human milk fat substitutes from tripalmitin hazelnut oil fatty acids and medium chain fatty acids
5th Euro Fed Lipid Congress, 16 Ekim 2007
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,KAHVECİ DERYA,ÖZÇELİK BERAAT,KARAALİ ARTEMİS
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,KAHVECİ DERYA,ÖZÇELİK BERAAT,Karaali Artemis},
title = {Enzymatic production of human milk fat substitutes from tripalmitin hazelnut oil fatty acids and medium chain fatty acids},
year = 2007,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Dietary diacylglycerol production by lipase catalyzed glycerolysis and process optimization by RSM
4th Euro Fed Lipid Congress, 1 Ekim 2006
KAHVECİ DERYA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÖZÇELİK BERAAT
@inproceedings{inproceedings,
author = {KAHVECİ DERYA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ÖZÇELİK BERAAT},
title = {Dietary diacylglycerol production by lipase catalyzed glycerolysis and process optimization by RSM},
year = 2006,
month = 10
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Human Milk Fat Substitutes Containing Omega 3 Fatty Acids
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, No. 10, Mayıs 2006, s. 3717-3722, ISSN: 0021-8561
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C,KARAALİ ARTEMİS
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,Akoh Casimir C,karaali artemis},
title = {Human Milk Fat Substitutes Containing Omega 3 Fatty Acids},
journal = {Journal of Agricultural and Food Chemistry},
year = 2006,
number = 10,
pages = {3717-3722},
month = 5,
volume = 54
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Enzymatic production of human milk fat substitutes containing gamma-linolenic acid: Optimization of reactions by response surface methodology
Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 82, No. 8, Ağustos 2005, s. 549-557, ISSN: 0003-021X
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C,KARAALİ ARTEMİS
@article{article,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,akoh Casimir C,karaali artemis},
title = {Enzymatic production of human milk fat substitutes containing gamma-linolenic acid: Optimization of reactions by response surface methodology},
journal = {Journal of the American Oil Chemists' Society},
year = 2005,
number = 8,
pages = {549-557},
month = 8,
volume = 82
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Lipase Catalyzed Acidolysis of Tripalmitin with Hazelnut Oil Fatty Acids and Stearic Acid To Produce Human Milk Fat Substitutes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, No. 14, Temmuz 2005, s. 5779-5783, ISSN: 0021-8561
KARAALİ ARTEMİS,AKOH CASİMİR C,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
@article{article,
author = {Karaali Artemis,Akoh Casimir C,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE},
title = {Lipase Catalyzed Acidolysis of Tripalmitin with Hazelnut Oil Fatty Acids and Stearic Acid To Produce Human Milk Fat Substitutes},
journal = {Journal of Agricultural and Food Chemistry},
year = 2005,
number = 14,
pages = {5779-5783},
month = 7,
volume = 53
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|
Rheological Behavior as a Means of Detecting Adulteration of Honeys with High Fructose Corn Syrup
The 4th International Conference on Agro and Food Physics, İstanbul/TÜRKİYE, 16 Mayıs 2000
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ,AK MUHAMMET MEHMET,KARAALİ ARTEMİS
@inproceedings{inproceedings,
author = {ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ALTAY FİLİZ,Ak Muhammet Mehmet,Karaali Artemis},
title = {Rheological Behavior as a Means of Detecting Adulteration of Honeys with High Fructose Corn Syrup},
year = 2000,
month = 5
}
|
Konu
Yayın ile ilgili açıklama girilmemiştir.
|