ARAMA SONUÇLARI

Toplam 45 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Matrix Effect of Blueberry (Vaccinium arctostaphylos L.), Oat Meal and Milk on Antioxidative Potential and Bioavailability Through In Vitro Digestion Process
Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages, 7 Mayıs 2012
CEBECİ FATMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Bioavailability of ACE inhibitory peptides
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
DASKAYA-DİKMEN CEREN, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Investigating The Antioxidant Potential and Bioavailability of Honey Samples Collected From Turkey
2nd International Conference on Food Digestion, Madrid/İSPANYA, 6 Mart 2013
YEŞİLTAŞ BETÜL, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, FIRATLIGİL FATMA EBRU
Fatma Ebru Fıratlıgil Özet Bildiri
Study of bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols using digestion models combined with a novel co-culture model of intestinal and endothelial cell lines
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Effect of sun-drying on polyphenols and in vitro bioavailability of sarilop and Bursa siyahi figs (Ficus carica L.)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
SENEM KAMİLOĞLU
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930