Stronsiyum katkılı biyocam ve bakır nanoparçacıklarından 3D kompozit yapı iskelesi üretimi
gazi üniversitesi fen bilimleri dergisi part c, Vol. 6, No. 3, 2018, s. 558-569, ISSN: 2147-9526
ARİFOĞLU AYŞE
|
Investigating the antimicrobial and antioxidant properties of different vinegars produced in Turkey
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna/BOSNA HERSEK, 1 Ekim 2015
DEVECİOĞLU DİLARA,BAKIR SENA,KAYACAN SELMA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
|
Investigating the effect of infusion methods on the antioxidant properties of mixed herbal tea
NUTRICON, OHRID/MAKEDONYA, 13 Haziran 2018
CEYLAN FATMA DUYGU,BAKIR SENA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Enaminon bileşiklerinin bakır II asetilasetonat varlığında dimetil diazomalonat ile reaksiyonlarının incelenmesi
20. ULUSAL KİMYA KONGRESİ, KAYSERİ/TÜRKİYE, 4 Eylül 2006
KIŞKAN FÜSUN ŞEYMA,SEZER ÖZKAN,ANAÇ OLCAY
|
Eti Bakır Küre Yeraltı Ocağında Cevher İçinde GerçekleştirilenGaleri Atımlarının Verimliliğinin İncelenmesi
Türkiye 25. UluslararasıMadencilik Kongresi IMCET 2017, ANTALYA/TÜRKİYE, 11 Nisan 2017, s. 218-226
FATMA RÜZGAR ÜNAL,HÜDAVERDİ TÜRKER
|
Basınçlı liç ile Küre masif zengin bakır cevherinden metalik değerlerin kazanımı
İTÜDERGİSİ/d, İstanbul/TÜRKİYE, Vol. 2, No. 3, Haziran 2003, s. 65-72, ISSN: 1307-167X
PEREK KUDRET TAHSİN,ARSLAN FATMA
|
Role of dietary antioxidants in neurodegenerative diseases: Where are we standing?
CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN, Vol. 26, No. 7, Mart 2020, s. 714-729, ISSN: 1381-6128
BAKIR SENA,ÇATALKAYA GİZEM,CEYLAN FATMA DUYGU,KHAN HAROON,GÜLDİKEN BURCU,KAMAL MA
|
Siirt Madenköy Bakır Cevherinin Flotasyon Yöntemiyle Zenginleştirilmesi
Madencilik, Ankara/TÜRKİYE, Vol. 55, No. 1, Mart 2016, s. 27-35, ISSN: 0024-9416
CEYLAN ADNAN,BULUT GÜLAY
|
Studies on improvement of textural properties of a traditional Turkish dairy product ‘kesmik’
2004 IFT Annual Meeting Food Expo, 12 Temmuz 2004
BAKIR NURCAN,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
|
Filtration of apple juice by using electrospun nanofiber membranes
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to , 2015
BUSRA BAKIR, AHMET MUSAP MERT, NAGIHAN OKUTAN, FILIZ ALTAY
|
Filtration of apple juice by using electrospun nanofiber membranes
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to , 2015
BUSRA BAKIR, AHMET MUSAP MERT, NAGIHAN OKUTAN, FILIZ ALTAY
|
Lipase catalyzed structured lipid production from hazelnut oil and conjugated linoleic acid and optimization by RSM
World Conference and Exhibition on Oilseed and Vegetable Oil Utilization, 14 Ağustos 2006
ÖZÇELİK BERAAT,BAKIR NURCAN,KAHVECİ DERYA
|
Bir bakır madeni artıklarının dayanım özelliklerinin belirlenmesi
KAYAMEK’2018, Trabzon/TÜRKİYE, 3 Ekim 2018, s. 162-167
BAŞÇETİN ATAÇ,EKER HASAN,TÜYLÜ SERKAN,ADIGÜZEL DENİZ
|
Studies on improvement of textural properties of a traditional Turkish dairy product ‘kesmik’
2004 IFT Annual Meeting Food Expo, 12 Temmuz 2004
BAKIR NURCAN,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
|
Preservation of Surface Water Resources Determination and Evaluation of Various Stream buffer Zones
47th European Congress of the Regional Science Association, Paris/FRANSA, 29 Ağustos 2007
KÜÇÜKMEHMETOĞLU MEHMET,BAKIR AYDIN
|
Deneysel hiperlipideminin sıçan karaciğer dokusu süperoksid dismutaz SOD aktivitesine doku ve plazma bakır Cu çinko Zn düzeylerine etkisi
24. Ulusal Biyokimya Kongresi, 25 Eylül 2012
GÜMÜŞTAŞ KORAY M., OKTAY N. Ş., CAVAK N., BAYSAL ASLİ, AKMAN SULEYMAN, EMEKLİ N.
|
Water Resources of Istanbul and Their Protection
The Importance of Ecological Belts Surrounding Metropolitan Cities Başlıklı Uluslararası Çalıştay, İstanbul/TÜRKİYE, 14 Haziran 2006
YÜZER ERDOĞAN,ERİŞ İSMAİL,KÜÇÜKMEHMETOĞLU MEHMET,BAKIR AYDIN,AYDOĞAN SERDAR
|
Inverse propagation of uncertainties in finite element model updating through use of fuzzy arithmetic
Engineering Applications of Artificial Intelligence, Oxford/İNGİLTERE, Vol. 26, No. 1, Ocak 2013, s. 357-367, ISSN: 09521976
ERDOĞAN YILDIRIM SERHAT,GÜNDEŞ BAKIR PELİN
|
Effects of milk, sugar or sweetener addition on the bioaccessibility of Terebinth coffee polyphenols
5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF), Nanchang/ÇİN HALK CUMHURİYETİ, 25 Ağustos 2021, s. 155
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, BAKIR SENA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
|
Evaluation of the different genetic algorithm parameters and operators for the finite element model updating problem
Computers and Concrete, DAEJEON/GÜNEY KORE, Vol. 11, No. 6, Haziran 2013, s. 541-569, ISSN: 1598-8198
ERDOĞAN YILDIRIM SERHAT,GÜNDEŞ BAKIR PELİN
|