ARAMA SONUÇLARI

Toplam 139 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Bir bakır madeni artıklarının dayanım özelliklerinin belirlenmesi
KAYAMEK’2018, Trabzon/TÜRKİYE, 3 Ekim 2018, s. 162-167
BAŞÇETİN ATAÇ,EKER HASAN,TÜYLÜ SERKAN,ADIGÜZEL DENİZ
Ataç Başçetin Tam metin bildiri
The phenolic profile determination of tomato landraces from Turkey
Nutricon, Ohrid/MAKEDONYA, 13 Haziran 2018, s. 58-59
BAKIR SENA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
The bioaccesibility of antioxidants in rosehip roots collected from Erzurum - Turkey
Nutricon, 13 Haziran 2018, s. 148-149
MACIT MERVE,ARAS PERK ALİYE,BAKIR SENA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Investigating the effect of infusion methods on the antioxidant properties of mixed herbal tea
NUTRICON, OHRID/MAKEDONYA, 13 Haziran 2018
CEYLAN FATMA DUYGU,BAKIR SENA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Effect of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity Of Raisins
1st Black Sea Association of Food science and Technology, 22 Eylül 2016
BAKIR SENA,APAK MUSTAFA REŞAT,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Investigating the Antimicrobial and Antioxidant Properties of Different Vinegars Produced in Turkey
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 Ekim 2015
BAKIR SENA,DEVECİOGLU DİLARA,KAYACAN SELMA,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA,DEVECİOĞLU DİLARA,KAYACAN SELMA,TOYDEMİR ŞEN GAMZE,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Bir Bakır Madeninin Delme ve Patlatma Performanslarının Veri Entegrasyonuyla İncelenmesi
VIII. Delme - Patlatma Sempozyumu, ISTANBUL/TÜRKİYE, 19 Kasım 2015
KAHRAMAN MUHAMMET MUSTAFA
Muhammet Mustafa Kahraman Tam metin bildiri
Polyphenols: Mechanisms of Action in Human Health and Disease
San Diego/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2018, s. 93-102, Elsevier Science Publishing Co Inc.
BAKIR SENA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
İstanbul Uluslararası Havalimanı’nda Meydana Gelen Rüzgar Fırtınalarının Analizi
10th International Symposium On Atmospheric Sciences - ATMOS’22, 18 Ekim 2022
BAKIR G., BOZDEMİR R., ÇELİK Ş., KURT B., ÖZ D., ÖZDEMİR EMRAH TUNCAY
Emrah Tuncay Özdemir Tam metin bildiri
İSTANBUL ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA MEYDANA GELEN RÜZGAR FIRTINALARININ ANALİZİ
Journal of Research in Atmospheric Science, Vol. 4, No. 2, Aralık 2022, ISSN: 2687-6418
BAKIR GİZEM, BOZDEMİR RABİA, ÇELİK ŞÜKRAN, KURT BETÜL SENA, ÖZ DİLARA, ÖZDEMİR EMRAH TUNCAY
Emrah Tuncay Özdemir Özgün Makale
Studies on improvement of textural properties of a traditional Turkish dairy product ‘kesmik’
2004 IFT Annual Meeting Food Expo, 12 Temmuz 2004
BAKIR NURCAN,CAN KARAÇA ASLI,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Preservation of Surface Water Resources Determination and Evaluation of Various Stream buffer Zones
47th European Congress of the Regional Science Association, Paris/FRANSA, 29 Ağustos 2007
KÜÇÜKMEHMETOĞLU MEHMET,BAKIR AYDIN
Water Resources of Istanbul and Their Protection
The Importance of Ecological Belts Surrounding Metropolitan Cities Başlıklı Uluslararası Çalıştay, İstanbul/TÜRKİYE, 14 Haziran 2006
YÜZER ERDOĞAN,ERİŞ İSMAİL,KÜÇÜKMEHMETOĞLU MEHMET,BAKIR AYDIN,AYDOĞAN SERDAR
Deneysel hiperlipideminin sıçan karaciğer dokusu süperoksid dismutaz SOD aktivitesine doku ve plazma bakır Cu çinko Zn düzeylerine etkisi
24. Ulusal Biyokimya Kongresi, 25 Eylül 2012
GÜMÜŞTAŞ KORAY M., OKTAY N. Ş., CAVAK N., BAYSAL ASLİ, AKMAN SULEYMAN, EMEKLİ N.
Aslı Baysal Özet Bildiri
Production of structured lipids from hazelnut oil with conjugated linoleic acid by lipase-catalyzed esterification: Optimization by response surface methodology
ACTA ALIMENTARIA, Vol. 47, No. 1, Mart 2018, s. 1-9, ISSN: 0139-3006
BAKIR NURCAN, İLYASOĞLU HURİ, YÜCETEPE AYSUN, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, DEMİRCAN EVREN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özgün Makale
Eti Bakır Küre Yeraltı Ocağında Cevher İçinde GerçekleştirilenGaleri Atımlarının Verimliliğinin İncelenmesi
Türkiye 25. UluslararasıMadencilik Kongresi IMCET 2017, ANTALYA/TÜRKİYE, 11 Nisan 2017, s. 218-226
FATMA RÜZGAR ÜNAL,HÜDAVERDİ TÜRKER
Türker Hüdaverdi Tam metin bildiri
Stronsiyum katkılı biyocam ve bakır nanoparçacıklarından 3D kompozit yapı iskelesi üretimi
gazi üniversitesi fen bilimleri dergisi part c, Vol. 6, No. 3, 2018, s. 558-569, ISSN: 2147-9526
ARİFOĞLU AYŞE
Ayşe Arifoğlu Özgün Makale
Investigating the antimicrobial and antioxidant properties of different vinegars produced in Turkey
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, saray bosna/BOSNA HERSEK, 1 Ekim 2015
DEVECİOĞLU DİLARA,BAKIR SENA,KAYACAN SELMA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930