ARAMA SONUÇLARI

Toplam 70 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

A novel process design for biobutanol purification from ABE fermentation
Distillation Absorption 2018, Vol. 69, No. 445-450, 16 Eylül 2018, ISSN: 2283-9216
KAYMAK DEVRİM BARIŞ
Devrim Barış Kaymak Tam metin bildiri
EFFECTS OF FERMENTATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF PLANT-BASED MILK SUBSTITUTES
MESMAP-6, 15 Ekim 2020
MERTDİNÇ ZEHRA,AYDAR ELİF FEYZA,ÖZÇELİK BERAAT
Elif Feyza Aydar Özet Bildiri
Design and control of a Biobutanol Purification Process through IBE Fermentation: Basic Design Configuration
Elsevier, Ocak 2021, ISSN: 1570-7946
OKSAL İLAYDA NUR, KAYMAK DEVRİM BARIŞ
İlayda Nur Oksal Özgün Makale
EFFECTS OF FERMENTATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF PLANT-BASED MILK SUBSTITUTES
MESMAP-6, 15 Ekim 2020
MERTDİNÇ ZEHRA,AYDAR ELİF FEYZA,ÖZÇELİK BERAAT
Zehra Mertdinç Özet Bildiri
EFFECTS OF FERMENTATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OFPLANT-BASED MILK SUBSTITUTES
MESMAP-6, 15 Ekim 2020
MERTDİNÇ ZEHRA,AYDAR ELİF FEYZA,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Traditional Turkish fermented nonalcoholic beverages: biodiversity of lactic acid bacteria, fermentation process and quality characteristics (Invited Speaker)
FoodMicro2012, 2012
FILIZ ALTAY
Filiz Altay Bildiri
Improved Candida Methylica Formate Dehydrogenase Fermentation Through Statistical Optimization Of Low Cost Culture Media
Preparatıve Biochemistry & Biotechnology, 2012
GÜL-KARAGÜLER NEVİN
Nevin Gül Karagüler Özgün Makale
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Meral Kılıç Akyılmaz Tez Doktora Tamamlandı
Valorization of industrial food wastes by production of phenolic antioxidants via fermentation with newly isolated Aspergillus spp.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ZEHRA GÜLSÜNOĞLU
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Doktora Tamamlandı
Production of angiotensin converting enzyme inhibitory peptides by microbial fermentation
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
BUŞRA SARIAKÇALI
Hatice Funda Karbancıoğlu Güler Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Biohydrogen production via dark fermentation
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2007
MUHAMMED İHSAN KAHVECİ
İzzet Öztürk Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Potential of lactic acid bacteria fermentation as a strategy for valorisation and biotransformation of mushrooms
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2024
EDA NUR AYAR SÜMER
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Effect of fermentation on phenolic content, anthocyanin stability, antioxidant capacity and in vitro bioaccessibility during shalgam (şalgam) beverage production
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
BETÜL TOKTAŞ
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
VALORIZATION OF CARROT PROCESSING BY-PRODUCTS THROUGH FERMENTATION AND EXTRUSION FOR ENHANCED BIOACTIVE CONTENT AND BIOACCESSIBILITY
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2025
DAMLA EZGİ UZUN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
Design and control of alternative downstream processes of IBE fermentation
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
İLAYDA NUR OKSAL
Devrim Barış Kaymak Tez Doktora Tamamlandı
Rethinking the design of a hybrid extraction-distillation process for purification of biobutanol from ABE fermentation broth
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
HANİYEH KARDAN
Devrim Barış Kaymak Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Membrane bioreactor (MBR) assisted bacterial contamination removal from bioethanol fermentation system
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
BERAY ÇAYLI
Tuğba Ölmez Hancı Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Exploring the impact of fermentation on bioactive compounds in two different types of carrot pomace
Food Bioscience, Vol. 61, Ekim 2024, ISSN: 2212-4292
UZUN EZGİ DAMLA,DİKMETAŞ DİLARA NUR,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Recovery of volatile fatty acids from anaerobic fermentation broth of baker’s yeast industry effluent by liquid−liquid extraction
Journal of Industrial and Engineering Chemistry, Vol. 141, Temmuz 2025, s. 431-440, ISSN: 1226-086X
POLAT ECE,GENÇ AYŞEGÜL NALAN,KIŞKAN FÜSUN ŞEYMA,ALTINBAŞ MAHMUT
Ece Polat Özgün Makale
Design and Control of an Alternative Process for Biobutanol Purification from ABE Fermentation
INDUSTRIAL ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH, Vol. 58, No. 5, 2019, s. 1957-1965, ISSN: 0888-5885
KAYMAK DEVRİM BARIŞ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930