ARAMA SONUÇLARI

Toplam 284 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Designing peptides that can bind to glial fibrillary acidic protein to be used in early detection of alzheimer's disease
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Medipol Üniversitesi, 2024
MOSLEM KARROUM
Sefer Baday Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Bakladan ultrases destekli alkali ekstraksiyon ile protein eldesi: Teknofonksiyonel, ın vıtro biyoerişebilirlik ve ade inhibisyon özelliklerinin incelenmesi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2022
ZEHRA MERTDİNÇ
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Functional properties of protein isolates and antioxidants of two local turkish cranberry bean varieties and in-vitro bioaccessability studies.
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAYNA ZAHEDINIA
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Valorization of functional protein from a plant based food waste: Sour cherry kernel, and its physicochemical characteristics
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
HATİCE SAADİYE ERYILMAZ
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Ayçiçeği yağı küspesi ve kabak çekirdeği yağı küspesinden protein ekstraksiyonu koşullarının optimizasyonu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
ZEHRANUR TORUN
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
The impact of sour cherry phenolic compounds on the functional properties and in vitro digestibility of pea protein
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2023
EZGİ ERSKINE
Gülay Özkan Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Protein fold classification and motif retrieval methods by using the primary and secondary structures
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2015
ÖZLEM POLAT
Zümray Ölmez Tez Doktora Tamamlandı
Modification of pea protein isolates by high-intensity ultrasonication: Functional, structural and nutritional properties
Food Chemistry Advances, Vol. 5, Aralık 2024, ISSN: 2772-753X
ÖZKAN GÜLAY,TATAROĞLU PINAR,GÜLEÇ ŞÜKRÜ,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Özgün Makale
The effects of industrial production on black carrot concentrate quality and encapsulation of anthocyanins in whey protein hydrogels
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, Vol. 102, Ocak 2017, s. 72-80, ISSN: 0960-3085
BİLEK SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,ÖZKAN GÜLAY
Encapsulation of zinc-chlorophyll derivatives in whey protein matrix by emulsion/cold-set gelation
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, Vol. 43, Ocak 2018, s. 174-183, ISSN: 1300-3070
BİLEK SEDA,ÖZKAN GÜLAY
Gülay Özkan Özgün Makale
Protein fold classification with Grow-and-Learn network
TURKISH JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING COMPUTER SCIENCES, Vol. 25, Ocak 2017, s. 1184-1196, ISSN: 13000632
POLAT ÖZLEM,ÖLMEZ ZÜMRAY
Zümray Ölmez Özgün Makale
Protein Fold Recognition Using Self Organizing Map Neural Network
Current Bioinformatics, Vol. 11, No. 4, Ocak 2016, s. 451-458, ISSN: 1574-8936
POLAT ÖZLEM,DOKUR ZÜMRAY
Zümray Ölmez Özgün Makale
Protein fold classification using Kohonen s self organizing map
IWBBIO 2014, International Work-Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering), 7 Nisan 2014, s. 903-911
ÖZBUDAK ÖZLEM,DOKUR ZÜMRAY
Zümray Ölmez Tam metin bildiri
Cladostephus Spongiosum as a Novel Protein Source: Bioactive, Techno-Functional, and Physicochemical Properties
22nd World Congress of Food Science and Technology (IUFoST 2024), Rimini/İTALYA, 8 Eylül 2024, s. 235-236
YÜCETEPE AYSUN,AYDAR ELİF FEYZA,ŞENSU EDA,MERTDİNÇ ZEHRA,CAN KARAÇA ASLI,OKUDAN EMİNE ŞÜKRAN,ÖZÇELİK BERAAT
Zehra Mertdinç Özet Bildiri
Optimisation of ultrasound-assisted extraction of protein from Spirulina platensis using RSM
Czech Journal of Food Sciences, Vol. 36, No. 1, Ocak 2018, s. 98-108, ISSN: 1212-1800","1805-9317
YÜCETEPE AYSUN, SAROĞLU ÖZNUR, DAŞKAYA DİKMEN CEREN, BİLDİK FATİH, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özgün Makale
The impact of pH and biopolymer ratio on the complex coacervation of Spirulina platensis protein concentrate with chitosan
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, Vol. 58, Nisan 2021, s. 1274-1285, ISSN: 0022-1155
YÜCETEPE AYSUN,YAVUZ DÜZGÜN MERVE,ŞENSU EDA,BİLDİK FATİH,DEMİRCAN EVREN,ÖZÇELİK BERAAT
Effect of Hydrolysis Conditions on Degree of Hydrolysis of Spirulina Platensis Protein Concentrate by Cold Active Enzyme
II International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt/TÜRKİYE, 21 Eylül 2017, s. 1633-1633
ÖZÇELİK BERAAT,YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN
Beraat Günşar Özet Bildiri
Türkiye’de Ege Denizi Kıyılarından Toplanan Laurencia pyramidalis Makroalginden Protein Ekstraksiyonunun Merkezi Kompozit Dizayn ile Yanıt Yüzey Metodolojisi Kullanarak Optimizasyonu: Ön Çalışma
8. Ulusal Tarım Kongresi, Çevrimiçi/TÜRKİYE, 9 Ekim 2021, s. 25-25
BAŞ-YILDIRIM HASRET, OKUDAN EMİNE ŞÜKRAN, ÖZÇELİK BERAAT, YÜCETEPE AYSUN
Beraat Günşar Özet Bildiri
The influence of the degree of hydrolysis on antioxidant activity and bioaccessibility of protein hydrolysates of Spirulina platensis
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Controlled nanoparticle assembly through protein conformational changes
Soft Matter, Vol. 4, No. 4, Ocak 2008, s. 751-756, ISSN: 1744-683X
BAYRAKTAR HALİL,SRİVASTAVA SUDHANSHU,YOU CHANGCHENG,ROTELLO VİNCENT M,KNAPP MİCHAEL J
Halil Bayraktar Özgün Makale

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930