ARAMA SONUÇLARI

Toplam 855 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Nanoparticles with antimicrobial activity for food packaging
FoodMicro2012, İstanbul/TÜRKİYE, 3 Eylül 2012
HENDESSİ SAMAN,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Bioavailability enhancement of lipids by encapsulation
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,EZGİ O,OZNUR AA,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Spectroscopic Technique: Fourier Transform Raman (FT-Raman) Spectroscopy Modern Techniques for Food Authentication
London/İNGİLTERE, 2018, s. 193-217, Academic Press
KIZIL RAMAZAN,JOSEPH IRUDAYARAJ
Ramazan Kızıl Bilimsel KitapKitap Bölümü
Poultry Waste Management Handbook of Food Science Technology and Engineering
2005, Taylor & Francis CRC Press
BABUNA FATMA FATOŞ,DOĞRUEL SERDAR,ORHON DERİN
Serdar Doğruel Bilimsel KitapKitap Bölümü
Microbial Lipid Production Food Lpids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor & Francis Group
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA,KİM Y R,YOON SUK HOO
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Renk Analizi Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 573-586, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Enzyme assisted extraction of stabilized chlorophyll from spinach
FOOD CHEMISTRY, Haziran 2015, ISSN: 0308-8146
ÖZKAN GÜLAY,BİLEK SEDA
Gülay Özkan Özgün Makale
A Mobile Application for Gluten Search in Medicine and Food
Congress on MedicalTechnologies (TIPTEKNO 2016), 27 Ekim 2016
KÖSEAHMETOĞLU MEHMET SALİM,KAMAŞAK MUSTAFA ERSEL
Mustafa Ersel Kamaşak Tam metin bildiri
Influence of chilling, freezing and thawing on food bioactives Retention of Bioactives in Food Processing
2022, Springer
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, CAN KARAÇA ASLI, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Handbook of Food Science Technology and Engineering
2006, CRC Press
BABUNA FATOŞ
Fatma Fatoş Babuna KitapKitap Bölümü
Influence of chilling, freezing and thawing on food bioactives Retention of Bioactives in Food Processing
2022, Springer
TURAN OSMAN YAĞIZ, FIRATLIGİL FATMA EBRU, CAN KARAÇA ASLI, ÖZÇELİK BERAAT
Aslı Can Karaça Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nanostructured Proteins Food Structure and Functionality
2020, s. 181-200, Academic Press
CAN KARAÇA ASLI
Aslı Can Karaça Bilimsel KitapKitap Bölümü
Traditional Food Production and Rural Sustainable Development A European Challenge
2009, Ashgate, Aldershot
LEVENT TÜZİN BAYCAN
Tüzin Baycan KitapKitap Bölümü
Determination of trace elements in tomato sauces with solid sampling
3rd International IUPAC Symposium on Trace Elements in Food, 1 Nisan 2009
BAYSAL ASLİ, OZCAN MUSTAFA, AKMAN SULEYMAN
Aslı Baysal Özet Bildiri
Raman Spectroscopy Process Analytical Technology for the Food Industry
2014, s. 103-134, Springer
KIZIL RAMAZAN,JOSEPH IRUDAYARAJ
Ramazan Kızıl Bilimsel KitapKitap Bölümü
Design of Modified and Controlled Atmospheres Handbook of Food Process Design
2012, s. 1340-1368, Wiley-Blackwell
GÜNEŞ GÜRBÜZ,KIRKIN CELALE
Celale Kırkın Gözükırmızı Bilimsel KitapKitap Bölümü
Inclusion of an unobserved variable into regression equation a case study Evaporation process
2nd International Symposium for Agriculture and Food, Ohrid, Macedonia, 7 Ekim 2015
KOÇAK KASIM
Kasım Koçak Özet Bildiri
Communicating Food Safety: Ethical Issues in Risk Communication Food Ethics Education
2018, Springer
YAVUZ DÜZGÜN MERVE,ALTUNTAŞ ÜMİT,GULTEKİN OZGUVEN MİNE,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Bilimsel KitapKitap Bölümü

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930