ARAMA SONUÇLARI

Toplam 11 adet sonuçtan 11 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Investigation of antioxidant capacity, bioaccessibility and LC-MS/MS phenolic profile of Turkish propolis
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 122, No. null, Ağustos 2019, s. 528-536, ISSN: 0963-9969
OZDAL TUGBA,CEYLAN FATMA DUYGU,NAZİFE EROGLU,KAPLAN MUAMMER,OKTEM OLGUN ELMAS,CAPANOGLU ESRA
Possible role of propolis in cancer prevention and treatment
International Honey Commission Congress (IHC2017), 25 Eylül 2017
ÖZDAL TUĞBA,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
INVESTIGATION OF ANTIOXIDANT PROPERTIES OF PROPOLIS PRODUCTS COLLECTED FROM DIFFERENT COUNTRIES
Natural 2019, 2 Ekim 2019
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,ASLI ELİF TANUĞUR SAMANCI,TAYLAN SAMANCI,ÖZDEMİR ECE
Esra Çapanoğlu Güven Tam metin bildiri
Propolis örneklerinin kafeik asit fenetil ester içeriklerinin tayini ve anti-inflamatuvar özelliklerinin incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
ÇİSİL ALİM
Fatma Bedia Berker Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Inverse metabolic engineering of propolis-resistant Saccharomyces cerevisiae
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
FİLİZ DEMİR
Zeynep Petek Çakar Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Phenolic compounds identified in ethanolic extracts of propolis collected from various regions of Turkey in 2013
International Honey Commission Congress (IHC2017), 25 Eylül 2017
ÖZDAL TUĞBA,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Antioxidant activities of ethanolic extracts of propolis samples collected from various regions of Turkey in 2013
International Honey Commission Congress (IHC2017), 25 Eylül 2017
ÖZDAL TUĞBA,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Effects of ethanolic extracts of propolis as a natural additive to reduce the nitrite level in the production of heat-treated sucuks – impact on physicochemical, microbiological and sensory aspects during storage
International Honey Commission Congress (IHC2017), 25 Eylül 2017
ÖZDAL TUĞBA,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Propolis Antioxidant and Antibacterial Activities Bioavailability Effects on Cancer Cell Lines and Stem Cells
FHTT2015- From Hive To Table 2015 International Congress on Food Safety and Authenticity of Bee Products, 21 Mayıs 2015
ÖZDAL TUĞBA,BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
Investigating the in vitro bioaccessibility of propolis and pollen using a simulated gastrointestinal digestion system
Journal of Apicultural Research, Vol. 53, No. 1, 2014, s. 101-108
BOYACIOĞLU DİLEK,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,FIRATLIGİL DURMUŞ FATMA EBRU
Fatma Ebru Fıratlıgil Özgün Makale
Detection of some quality properties and antioxidant activity of bee products like; honey, pollen and propolis obtained from Bayburt and different regions of Turkey
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2018
ÖZNUR SAROĞLU
Beraat Özçelik Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930