ARAMA SONUÇLARI

Toplam 770 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Flavour composition of Satsuma and Bodrum mandarins grown in Turkey
2008 IFT Annual Meeting Food Expo, 28 Haziran 2008
CAN KARAÇA ASLI,ZEYNEP İLKBAHAR
Aslı Can Karaça Özet Bildiri
Food Supply Network in a Tourism Region
12th World Congress on Regional Science Association International (RSAI), 29 Mayıs 2018
SALİHOĞLU GÜLİZ,GEZİCİ KORTEN EMİNE FERHAN
Risk evaluation of engineered nanoparticles (ENPs) in food industry
FoodMicro2012, İstanbul/TÜRKİYE, 3 Eylül 2012
HENDESSİ SAMAN,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Nanoparticles with antimicrobial activity for food packaging
FoodMicro2012, İstanbul/TÜRKİYE, 3 Eylül 2012
HENDESSİ SAMAN,ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özet Bildiri
Bioavailability enhancement of lipids by encapsulation
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,EZGİ O,OZNUR AA,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Development of Enamel as Food Contact Materials in Accordance with Recent Regulations
TMS 2017, 26 Şubat 2017
İPEKÇİ MELTEM,BENZEŞİK KAĞAN,YÜCEL ONURALP,ŞAHİN FİLİZ
Kağan Benzeşik Tam metin bildiri emayemigrasyon
The Effect of Food Processing on the Content and Bioavailability of Polyphenols
International Society for Nutraceuticals And Functional Foods (ISNFF), 20 Eylül 2015
ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
CLIMATE CRISIS: INTERACTION BETWEEN CLIMATE CHANGE AND AGRICULTURE
3th Agricultural and Food Ethics Ass. Congress, 5 Kasım 2021
ŞAYLAN LEVENT
Levent Şaylan Tam metin bildiri
Bioavailability of ACE inhibitory peptides
5th International Conference on Food Digestion, RENNES/FRANSA, 4 Mayıs 2017
DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,ÖZÇELİK BERAAT
Classification of nanosized and lipid based delivery systems and bioavailability
5th International Conference on Food Digestion, Rennes/FRANSA, 4 Nisan 2017
KOYUNCU REYHAN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
Gıda Analizi için reolojik İlkeler Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 541-554, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım) Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 443-456, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nanofiber encapsulation of active ingredients and their controlled release Advances in Food Biotechnology
West Sussex/İNGİLTERE, 2015, s. 607-616, Wiley-Blackwell
ALTAY FİLİZ,OKUTAN NAGİHAN
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Nanostructured Proteins Food Structure and Functionality
2020, s. 181-200, Academic Press
CAN KARAÇA ASLI
Aslı Can Karaça Bilimsel KitapKitap Bölümü
Design of Modified and Controlled Atmospheres Handbook of Food Process Design
2012, s. 1340-1368, Wiley-Blackwell
GÜNEŞ GÜRBÜZ,KIRKIN CELALE
Celale Kırkın Gözükırmızı Bilimsel KitapKitap Bölümü
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri Food Analysis
Ankara/TÜRKİYE, 2020, s. 317-352, Springer - Nobel
ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Bilimsel KitapKitap Bölümü
Handbook of Food Science Technology and Engineering
2006, CRC Press
BABUNA FATOŞ
Fatma Fatoş Babuna KitapKitap Bölümü
Encapsulation Technologies For Lipids Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,AKOH CASİMİR C
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Processing and ModificationTechnologies for Edible Oils and Fats Food Lipids 4th Edition
2017, CRC Press Taylor Francis Group
TÜRKAY SELMA,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Neşe Şahin Yeşilçubuk Bilimsel KitapKitap Bölümü
Material and Energy Balances Handbook of Food Process Design
2012, s. 39-73, Wiley-Blackwell
EVRANUZ ÖZGÜL,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Meral Kılıç Akyılmaz Bilimsel KitapKitap Bölümü

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930