ARAMA SONUÇLARI

Toplam 11 adet sonuçtan 11 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Unique genome wide transcriptome profiles of chicken macrophages exposed to salmonella derived endotoxin
BMC Genomics, Ekim 2010, ISSN: 1471-2164
ÇIRACI CEREN
Ceren Çıracı Muğan Özgün Makale
Breed effect on early cytokine mRNA expression in spleen and cecum of chickens with and without Salmonella enteritidis infection
Developmental and Comparative Immunology, Mayıs 2007, ISSN: 0145-305X
ÇIRACI CEREN
Ceren Çıracı Muğan Özgün Makale
Bazı doğal antimikrobiyal bileşiklerin Salmonella enteritidis, Escherichia coli O157:H7 ve Listeria monocytogenes üzerine etkinliğinin taze tavuk eti sisteminde incelenmesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2009
HARİKA ÇANKAYA
Gürbüz Güneş Tez Doktora Tamamlandı
Controlled release drug delivery system of azithromycin - loaded nanogel against salmonella typhi
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2019
SAMIN ABDOLLAHZADEH DASTJERD
Gülhayat Saygılı Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Evaluation of the single and combined antibacterial efficiency of essential oils for controlling Campylobacter coli, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, and mixed cultures
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL, Vol. 34, No. 4, Mayıs 2019, s. 280-287, ISSN: 0882-5734
MUTLU İNGÖK AYŞEGÜL,TASİR SEDA,SEVEN AYSE,AKGUN NECİBE,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 243, No. 12, Ocak 2017, s. 2083-2094, ISSN: 1438-2377
BAKIR SENA, DEVECİOĞLU DİLARA, KAYACAN SELMA, TOYDEMİR ŞEN GAMZE, KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Fabrication and characterization of basil essential oil microcapsule-enriched mayonnaise and its antimicrobial properties against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium
Food Chemistry, Vol. 359, Nisan 2021, s. 129940, ISSN: 0308-8146
ÖZDEMİR ORHAN NECLA, BAYRAK ALİ, TAT TUBA, YANIK TURAN ZÜHRE NUR, ALTAY FİLİZ, HALKMAN A. KADİR
Filiz Altay Özgün Makale
Rapid and sensitive detection ofSalmonellaspp. in raw minced meat samples using droplet digital PCR
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 246, No. 10, Ekim 2020, s. 1895-1907, ISSN: 1438-2377
OZ YELİZ YUCEL,SONMEZ OYKU IRİGUL,KARAMAN SİBEL,ÖZ ERSOY,UNAL CAN BORA,KARATAŞ AYTEN
SALMONELLA TYPHIMURIUM A KARŞI KEKIK VE DEREOTU ESANSİYEL YAĞLARININ ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
ıda Metabolizma ve Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
DEMİRCİ BURCU,AYRAN ZEYNEP,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930