ARAMA SONUÇLARI

Toplam 63 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

A review on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: Microbiota, fermentation process and quality characteristics
International Journal of Food Microbiology, No. 167, 2013, s. 44-56
FILIZ ALTAY, FUNDA KARBANCIOGLU-GULER, CEREN DASKAYA-DIKMEN, DILEK HEPERKAN
Filiz Altay Makale
Evaluation of Fermentation Conditions by Plackett Burman Design for Lipase Production from Yarrowia lipolytica
12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier/FRANSA, 14 Eylül 2014
SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE,ARAN NECLA
Ayşe Saygün Poster
The Effect of Organic Loading Rate on Performance of Tubular Membrane During Volatile Fatty Acid Extraction from Anaerobic Fermentation of Citrus Waste
6th MEMTEK International Symposium on Membrane Technologies and Applications, 18 Kasım 2019
LUKİTAWESA LUKİTAWESA, ERYILDIZ YESİR BAHRİYE, HORVÁTH S., MİLLATİC R, TAHERZADEH MOHAMMAD J.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930