ARAMA SONUÇLARI

Toplam 50 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Effects of milk, sugar or sweetener addition on the bioaccessibility of Terebinth coffee polyphenols
5th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (5-ISPMF), Nanchang/ÇİN HALK CUMHURİYETİ, 25 Ağustos 2021, s. 155
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, ÖZDAL TUĞBA, BAKIR SENA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Non-extractable Polyphenols and Carotenoids: Importance in Human Nutrition and Health
Cambridge/İNGİLTERE, 2018, s. 201-219, Royal Society Of Chemistry
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Polyphenols: Mechanisms of Action in Human Health and Disease
San Diego/AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2018, s. 93-102, Elsevier Science Publishing Co Inc.
BAKIR SENA,KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM,TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Bilimsel KitapKitap Bölümü
Retention of polyphenols and vitamin C in cranberrybush purée (Viburnum opulus) by means of non-thermal treatments
Food Chemistry, Vol. 360, Nisan 2021, ISSN: 0308-8146
ÖZKAN GÜLAY,STÜBLER ANNA-SOPHİE,AGANOVİC KEMAL,DRAEGER GERALD,ESATBEYOGLU TUBA,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gülay Özkan Özgün Makale
Comparison of Extraction Techniques and Surfactants for the Isolation of Total Polyphenols and Phlorotannins from the Brown Algae Lobophora variegata
Analytical Letters, Vol. 52, Ocak 2019, ISSN: 0003-2719
YILMAZ GÜLÇİN, GOMEZ PİNCHETTİ JUAN LUİS, CİFUENTES ALEJANDRO, HERRERO MİGUEL, ELENA IBANEZ
Gülçin Yılmaz Özgün Makale
Investigation of antioxidant capacity, bioaccessibility and LC-MS/MS phenolic profile of Turkish propolis
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 122, No. null, Ağustos 2019, s. 528-536, ISSN: 0963-9969
OZDAL TUGBA,CEYLAN FATMA DUYGU,NAZİFE EROGLU,KAPLAN MUAMMER,OKTEM OLGUN ELMAS,CAPANOGLU ESRA
Soluble and insoluble-bound phenolics and antioxidant activity of various industrial plant wastes
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, Vol. 22, No. 1, Ağustos 2019, s. 1501-1510, ISSN: 1094-2912
GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,KARBANCIOĞLU GÜLER HATİCE FUNDA,RAES KATLEEN,KILIÇ AKYILMAZ MERAL
Effect of oil matrix on the bioaccessibility of polyphenols from broccoli by-products and lemon juice
4th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (4-ISPMF), Xi'an/ÇİN HALK CUMHURİYETİ, 30 Kasım 2020, s. 151-151
KAMİLOĞLU BEŞTEPE SENEM, TOMAŞ MERVE, ÖZDAL TUĞBA, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Effect of sun-drying on polyphenols and in vitro bioavailability of sarilop and Bursa siyahi figs (Ficus carica L.)
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2012
SENEM KAMİLOĞLU
Esra Çapanoğlu Güven Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Study of bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols using digestion models combined with a novel co-culture model of intestinal and endothelial cell lines
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2016
SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930