ARAMA SONUÇLARI

Toplam 275 adet sonuçtan 20 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Integrating Ligand and Target-Driven Based Virtual Screening Approaches With in vitro Human Cell Line Models and Time-Resolved Fluorescence Resonance Energy Transfer Assay to Identify Novel Hit Compounds Against BCL-2
FRONTIERS IN CHEMISTRY, Vol. 8, Nisan 2020, ISSN: 2296-2646
TUTUMLU GURBET,DOĞAN BERNA,AVSAR TİMUCİN,ORHAN MUGE DİDEM,CALİS SEYMA,DURDAGİ SERDAR
Red beet (Beta vulgaris) and amaranth (Amaranthus sp.) microgreens: Effect of storage and in vitro gastrointestinal digestion on the untargeted metabolomic profile
FOOD CHEMISTRY, Vol. 332, No. 1, Aralık 2020, s. 127415, ISSN: 0308-8146
ROCHETTİ GABRİELLE, TOMAŞ MERVE, ZHANG LEİLEİ, ZENGİN GÖKHAN, LUCİNİ LUİGİ, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Encapsulation of chia seed oil with curcumin and investigation of release behaivour antioxidant properties of microcapsules during in vitro digestion studies
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 134, Aralık 2020, s. 109947, ISSN: 0023-6438
FIRTIN BURCU,YENİPAZAR HANDE,SAYGÜN AYŞE,ŞAHİN YEŞİLÇUBUK NEŞE
Orange, red and purple barberries: Effect of in-vitro digestion on antioxidants and ACE inhibitors
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 140, Ocak 2021, ISSN: 0023-6438
ŞENSU EDA, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, ARSLANER AYLA, ÖZGÜVEN MİNE, DEMİRCAN EVREN, ÖZÇELİK BERAAT
In vitro PDT Efficiency of Unsymmetrically Substituted Zinc II Phthalocyanine
XXVII European Colloquium on Heterocyclic Chemistry, 3 Temmuz 2016
ÖZÇEŞMECİ MUKADDES,ELİF UMUR,ECEVİT ÖZGÜR,HAMURYUDAN ESİN
Esin Hamuryudan Özet Bildiri
New Drug Candidates for Neurodegenerative Diseases Discovered by Virtual Screening Methods and Verified by in-vitro Studies
7 International BAU Drug Design Congress, 19 Aralık 2019
YURTSEVER MİNE
Mine Yurtsever Özet Bildiri
Incorporating antioxidative peptides within nanofibrous delivery vehicles: Characterization and in vitro release kinetics
Elsevier BV, Vol. 53, Haziran 2023, ISSN: 2212-4292
KIRBAŞ ZAHİDE, ALTAY FİLİZ
Filiz Altay Özgün Makale
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Karadutun Antioksidanlarına Ve In Vitro Biyoerişebilirliğine Etkisi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Merve Tomaş Özet Bildiri
Effect of dietary fiber addition on the content and in vitro bioaccessibility of antioxidants in red raspberry puree
Food Chemistry, Vol. 375, Mayıs 2022, ISSN: 0308-8146
TOMAŞ MERVE
Merve Tomaş Özgün Makale
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Karadutun Antioksidanlarına Ve In Vitro Biyoerişebilirliğine Etkisi
Gıda, Metabolizma & Sağlık Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım 2016
TOMAŞ MERVE,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Esra Çapanoğlu Güven Özet Bildiri
In vitro evaluation of Sr and Cu doped bioactive glasses
Advanced Science&Letters, Ocak 2013
EROL TAYGUN MELEK MÜMİNE,AYSE OZYUGURAN,MUSTAFA MARASLI,SADRİYE KUCUKBAYRAK
Melek Mümine Erol Taygun Özgün Makale
Influence of ZrO2 addition on in vitro bioactivity properties of potassium mica fluorapatite based glass ceramics
TMS 2008, The Minerals,Metals&Materials Society
GOLLER G, CEYLAN U
Gültekin Göller Tam metin bildiri
Investigation of changes in antioxidant activity of Hardaliye during in in-vitro gastrointestinal digestion
NUTRICON 2018, 13 Haziran 2018
ÇATALKAYA GİZEM,GÜLSÜNOĞLU ZEHRA,GÜLDİKEN BURCU,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA
Gizem Çatalkaya Özet Bildiri
In vitro Bioaccessibility of Anthocyanins in Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) Added Yogurts
4th ICFD, 17 Mart 2015
ÇATALKAYA GİZEM,ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA,RAES KATLEEN
Gizem Çatalkaya Özet Bildiri
"Influence of different processing and storage conditions on in vitro bioaccessibility of polyphenols in black carrot jams and marmalades" Tubitak (ULAKBIM) Yayın Teşvik
TÜBİTAK, 2015
Colour retention, anthocyanin stability and antioxidant capacity in black carrot (Daucus carota) jams and marmalades: Effect of processing, storage conditions and in vitro gastrointestinal digestion" Tubitak Yayın tesvik
TÜBİTAK, 2015
Balkabağı püresine ilave edilen farklı yağ asitlerinin karotenoid profili ve in vitro biyoerişilebilirliği üzerine etkileri
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2023
ELİF PİŞKİN
Merve Tomaş Tez Yüksek Lisans Tamamlandı
Arı ekmekli ve polenli krem bal üretim prosesinin in vitro biyoaktivite ve biyoerişebilirlik üzerindeki etkisi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Bingöl Üniversitesi, 2024
DAVUT KARAHAN
Esra Çapanoğlu Güven Tez Doktora Tamamlandı
In vitro functional analysis of Sry related transcription factor Sox11 in adult neurogenesis
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2008
MERVE GÜVENLİOĞLU
Arzu Karabay Korkmaz Tez Yüksek Lisans Tamamlandı

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930